jan en wil kleinjan

3 daagse adventreis vertrek 11 nov.2015

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

heel fijn goede sfeer aardige mensen

Arie van Vugt

Zangreis Samen op weg naar Kerst met het cruise schip ANESHA.

een zeer indrukwekkende en waardevolle reis met vele vrienden.

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

Het uitstekende improvisatievermogen van de reisleiding om bij ongewisse momenten in verband met de bijzondere lage waterstand van de Rijn ,alles in goede banen te leiden.

En dat...

En dat voor een grote groep van bijna 180 gasten , vind ik heel bijzonder. Petje af!!!!!

a vonk en d vonk bassa

Samen zingen naar kerst

12 13 en 14 november

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

wij voelen ons thuis bij amacitia
wij gaan graag mee met deze rijzen
wij zijn ook met andere rijn moezel donau reizen meegeweest
tot volle tevredenheid

Jaap Voogt.

Samen zingen onderweg naar kerst.
Een zeer fijne reis, met een grote saamhorigheid.

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

Geweldige oplossingen, o.a vanwege de lage waterstand.

C. Reijerkerk

3-daagse concertreis met D. van Luttikhuizen met de salonboot HS Anesha op de Rijn.

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

Het heeft ons aan niets ontbroken. Uitstekend verzorgd, aan alles is gedacht door Amicitia. Voor degene die moeilijk ter been waren is zelfs ter plaatse een taxi geregeld.

Nel en Kees Vos

Advent concertreis 11,12 en 13 november 2015

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

We hebben genoten van het uitstekende vervoer en de accommodatie, de perfecte maaltijden,( wat een keuzemogelijkheden en kwaliteit!),de geweldig vlotte en vriendelijke bediening van het cabine en... We hebben genoten van het uitstekende vervoer en de accommodatie, de perfecte maaltijden,( wat een keuzemogelijkheden en kwaliteit!),de geweldig vlotte en vriendelijke bediening van het cabine en overige personeel aan boord tot en met de verzorging van de slaapcabines, de sfeer en de mogelijkheden om met de andere reisgenoten kennis te maken, de concerten in de kerken en aan boord, de verzorging van het taxivervoer waar de afstand tot de kerk voor mijn echtgenote met haar rollator een probleem was, de perfecte reisleiding en improvisatie waar dat nodig was, kortom: UITSTEKEND!! en heel veel dank voor deze onvergetelijke dagen, die, D.V., zeker voor herhaling vatbaar zijn!

D.J.Swart

Vaarvakantie op weg naar Advent

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

Een mooie goed georganiseerde reis met een uitstekende verzorging op de boot
Voor ons een dikke tien

l j v d pol

Zang reis

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

zeer goed eten en zeer mooie kamer of hut

B Hooikaas

De reis met Dick v Luttikhuizen