Madelon van der Pijl

West Amerika

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Goed! Mooi programma vol roadtrips en bezienswaardigheden! flexibele reisleiding en Fijne christelijke identiteit!

Jolanda

Zuid-Afrika
Kroatië
Tenerife

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Super goed. Leuk om steeds meer mensen te leren kennen. Een aanrader voor iedereen die graag op vakantie wil. Je krijgt er veel voor terug!

Mirjam

Oostenrijk Ischgl, Sri Lanka, Amerika, Griekenland, Sölden.

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Gezellig, actief, goede sfeer, leuk en goede gesprekken!

Hendrik

Thailand

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

We hebben een prachtige vakantie gehad in Thailand met Amigo.
Veel bijzondere plekken bezocht maar ook veel tijd om te relaxen.
Het hotel was een geweldige plek aan het strand. We hebben een prachtige vakantie gehad in Thailand met Amigo.
Veel bijzondere plekken bezocht maar ook veel tijd om te relaxen.
Het hotel was een geweldige plek aan het strand.
Een prachtig land, een goed georganiseerde reis; oftewel: Geweldige vakantie!

Gerrianne Hol

Slovenië

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Mijn eerste georganiseerde vakantie met totaal onbekende personen was een groot succes! Ik vond het leuk dat we een hele diverse groep hadden waar we ontzettend veel activiteiten mee hebben gedaan.... Mijn eerste georganiseerde vakantie met totaal onbekende personen was een groot succes! Ik vond het leuk dat we een hele diverse groep hadden waar we ontzettend veel activiteiten mee hebben gedaan. Uiteraard kon dat niet zonder de hulp van een echt toffe reisleidster!

Marieke

Amerika en Canada

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Het was een fantastische reis! Er is zoveel te zien en ontdekken in deze mooie landen! Prachtige natuur, met o.a. kleurrijke warmwaterbronnen, blauwe meren, bergen én weidse uitzichten, de vele... Het was een fantastische reis! Er is zoveel te zien en ontdekken in deze mooie landen! Prachtige natuur, met o.a. kleurrijke warmwaterbronnen, blauwe meren, bergen én weidse uitzichten, de vele dieren, maar ook leuke dorpen en steden. Heel afwisselend!
De reis was goed geregeld en we hadden een top reisleider!

Jan Dirk

Slovenie (Cerkno)

Fantastisch!

Marten Poortvliet

Oosterijk karwendelgebergte (huttentocht)

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Ik heb een hele goede reis gehad, bij een huttentocht ben je wel eens afhankelijk van de weersvoorspellingen. Bij deze tocht was het heel de reis mooi weer en hadden we erg mooie route's! en daarbij... Ik heb een hele goede reis gehad, bij een huttentocht ben je wel eens afhankelijk van de weersvoorspellingen. Bij deze tocht was het heel de reis mooi weer en hadden we erg mooie route's! en daarbij hadden we een erg leuke groep met heel veel enthousiaste mensen en een goede leiding. Ook het karwendelgebergte is echt een heel mooi gebied en aan te raden om eens van binnenuit te gaan bekijken! mooie route's, mooie uitzichten en afwisselende paden en passage's. kortom een hele mooie en actieve reis om op terug te zien

Christy

Noorwegen

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Top!! Fijn met meerdere auto's. Super leuke activiteiten daar gedaan. Duidelijke informatie vooraf wat er aan activiteiten gedaan kan worden. Verder goed georganiseerd vooraf en tijdens!

Willeke van der Meij

Vietnam

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

In augustus 2018 ging ik voor het eerst met Amigo op vakantie. Onze reis naar Vietnam was echt geweldig en ik denk er nog vaak en met veel plezier aan terug! Het was mijn eerste ervaring met Azië,... In augustus 2018 ging ik voor het eerst met Amigo op vakantie. Onze reis naar Vietnam was echt geweldig en ik denk er nog vaak en met veel plezier aan terug! Het was mijn eerste ervaring met Azië, maar ik hoop zeker niet de laatste.
Ik vond de cultuur in Vietnam fantastisch en voor mijn gevoel was ik echt in een totaal andere wereld. De mensen zijn vriendelijk, het eten is heerlijk en het landschap is prachtig!
Maar ook de groepssfeer was heel prettig. Ik ging alleen mee op reis, maar voelde me vanaf het eerste moment thuis en had het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Ik heb het echt als een meerwaarde ervaren dat we het christelijk geloof met elkaar deelden en dit was te merken aan de gesprekken, het samen zingen en de invulling van de zondag. De sfeer was open en dit zorgde voor een extra band onderling.
Verder was de reis goed georganiseerd met een afwisselend programma. We hadden een fijne reisleider en goede accommodaties. Kortom: echt een aanrader en ik hoop volgend jaar D.V. weer met Amigo op reis te gaan!