Jw Koedijk

Nog niet zo goed gebruikt

Marjella Van Stiphout

Ik gebruik het voor mijn onrustige benen alleen als ik daar last van heb.Het helpt met wisselend resultaat.

Bea Van Hoog

Helpt,verkoelend

Ankie Van der Bijl

Heb het pas 3 dagen in huis dus kan er nog geen oordeel over geven.

Mia Nolten

De creme helpt echt goed tegen RLS, de pijnstillende zalf tegen zere, stijve tenen.

Diny Van der Velden

Verlichting van rest lessen legs. Kan er weer door slapen en geeft verlichting bij artrose pijn.

Iris Luppenga

Ik smeer het product op mijn nek, lendenen, knieën en linker voet. Pijn wordt veel minder

S Lokerse

Ben er nog niet helemaal overtuigd, maar vind het product prettig gevoel geven. Had beter in een pot kunnen bestellen, want vind de pomp lastig indrukken met reuma pijnlijke handen.

Céline Strijker

Het eerste middel wat écht direct helpt bij rusteloze benen.
Het eerste middel wat écht direct helpt bij rusteloze benen.
Verschillende vormen geprobeerd, zoals magnesiumpillen, crème en spray. Dit werkte onvoldoende of ik kreeg last van irritaties op de huid.

De Aloë Vera werkt direct in zonder vervelende gevolgen en verlicht de rusteloze benen. Het enige wat ik merk is dat ik het als het ware "koud" krijg als reactie op de verkoeling. Maar de rusteloze benen zijn op dat moment verholpen!

Sylvia Van Duivenvoorde

Zet aan tot prikkeling van de huid en daardoor de doorbloeding denk ik. Helpt wel iets.