Veel last van RLS vooral tijdens nacht. nu veel beter maar nog niet helemaal . Heb er af en toe nog last van. maar ben er toch blij mee
H Van de Heuvel
Ik heb het product nog niet geprobeerd
Hanny Kasemier
Geeft verlichting
Hannie Van de Hoeve
Ik heb er zeker baad bij
Lucy Penterman
Dat kan ik nog niet zeggen omdat ik het nog maar kort gebruik. Wel vind ik het lekker ruiken en heel verkoelend. Dus ik ben er blij mee en we wachten verder af.
Elisabeth Vorachen
Superproduct, enkele jaren geleden bij mijn bezoek aan VS al eens gekocht, dus ben er bekend mee. Heel fijn dat het nu ook in Nederland verkrijgbaar is!
Nel De Boer
Heerlijk gevoel en toch ook verbetering
T,P.M. V.Veldhoven - Kuijpers
Hep er baat mee
Marlies De Boer-Vermeulen
Heel tevreden, klachten met zeker 75 % verminderd.
Ingrid Klaren
Voor mij werkt het product super goed, had medicatie maar ben hier mee gestopt. Zou het iedereen aanraden op te proberen. Fijn dat je ook proefverpakking kan krijgen zodat je eerst kan proberen...Voor mij werkt het product super goed, had medicatie maar ben hier mee gestopt. Zou het iedereen aanraden op te proberen. Fijn dat je ook proefverpakking kan krijgen zodat je eerst kan proberen voordat je grote flacon aanschaft