Evelyn Kon

De zalf opgesmeerd op de benen en de rug en ik had sinds weken weer heerlijk kunnen slapen. De aloë Vera zalf is echt een top product.

Hilda Pieterse

Nog te weinig gebruikt om goed te kunnen beoordelen.
Nog te weinig gebruikt om goed te kunnen beoordelen.
Nergens anders kan ik uitleggen waarom ik dit bedrijf niet aanbeveel. De service van afleveren was wel zo ondermaats dat ik het bedrijf negatief beoordeel. Er waren 3 potjes in een doos gegooid. En hupsakee weg ermee. Dat ziet er niet uit. Het nodigt mij niet uit om nogmaals een bestelling te plaatsen. Wat marketing betreft valt in dit bedrijf nog winst te halen.

Reactie Amish Origins:

Beste Hilda, we gaan dit opnemen met ons magazijn.

Ron Romeijn

Heb nu na een week al de helft minder last van mijn rusteloze benen, heb dus hoop dat het nog steeds beter wordt.

Ria Nuesink

Zeer goed

Tietje Menninga

Het is niet wat ik van verwacht het wordt alleen maar minder in plaats van beter moet het elke nacht wel 3tot 4keer insmeren had altijd zaqao dat hielp wel maar is niet meer verkrijgbaar

Reactie Amish Origins:

Bedankt voor uw feedback, er is ondertussen contact geweest. We hebben u nog wat tips kunnen geven en u gaat dat nog verder uitproberen.

Marlies Koenen

Nog niet geheel duidelijk of t werkt. Te kort in gebruik

Ronnie Naeyaert

Ik ben er nog niet achter of het voldoende helpt?

Paul Bonajo

Verminderd de klachten

R Brandjes

Het is prettig smeren,maar nog geen resultaat

Jan Jansen

Word lekker warm