Luuk ketting

Helpt niet echt

Reactie Amish Origins:

Dank voor uw review. Heel jammer dat u nog geen baat heeft gehad van de Amish Origins® Aloë Vera crème. Inmiddels hebben we elkaar gesproken en tips gegeven. U gaat het verder uitproberen en... Dank voor uw review. Heel jammer dat u nog geen baat heeft gehad van de Amish Origins® Aloë Vera crème. Inmiddels hebben we elkaar gesproken en tips gegeven. U gaat het verder uitproberen en daarnaast hebben wij u de Amish Origins® zalf aangeraden voor de pijnklachten.

A.A Pothoven

1e ervaring was niet gelijk positief.
1e ervaring was niet gelijk positief.
Smeren vlak voor t naar bed gaan geeft gevoel of je met ijspegels van kuiten in bed bent beland. 2e keer een half uur voor naar bed gaan gesmeerd eerste hoed en geen ijspegels kuiten gevoel meer.

R Buzeman

Onmiddelijk effect. Heel blij mee

Conny Nijboer

Mijn man is erg blij

H.C.M. Noordman

Het geeft nog niet het resultaat wat ik er vab verwacht had

Reactie Amish Origins:

Jammer dat u nog niet het gewenste resultaat heeft ondervonden. Inmiddels hebben wij u kunnen spreken en tips gegeven. U gaat het verder uitproberen en verwachten dat het beter zal gaan.

Marty Vestergaard

Werkt heel goed.

Anita Van Tilburg

Helaas doet het helemaal niets voor mij
Helpt totaal niet

Reactie Amish Origins:

Jammer om te horen, wij hebben geprobeerd om contact te krijgen maar dat is tot nu toe niet gelukt.

Frans Bertels

Beide producten geven verlichting, warmte. Heerlijk!