Anand.nl

Gaasenbeek

Leerzaam, prettige sfeer, cursuslocatie is lekker ruim. 's Middags werd het nogal warm. De cursus maakt nieuwsgierig naar de andere cursussen zoals de Ayurvedische massage. Verder niet veel aan toe... Leerzaam, prettige sfeer, cursuslocatie is lekker ruim. 's Middags werd het nogal warm. De cursus maakt nieuwsgierig naar de andere cursussen zoals de Ayurvedische massage. Verder niet veel aan toe te voegen.

Monique Kramer

Veel kennis en ervaring, enthousiast en inspirerend overgebracht. Aandacht voor iedereen. Fijn dat er veel stageaires waren. Het is heel leerzaam om tegelijk te masseren. Ontspannen sfeer,... Veel kennis en ervaring, enthousiast en inspirerend overgebracht. Aandacht voor iedereen. Fijn dat er veel stageaires waren. Het is heel leerzaam om tegelijk te masseren. Ontspannen sfeer, respectvol, grote ruimte, handdoek en zeep graag regelmatig vervangen.

Mieke Heijnen

Ik heb deelgenomen aan de klassieke massage cursus en heb dat als een hele prettige, leerzame ervaring als aansluiting van de ontspanningsmassage. . . . . . . . . . .

Fabian Benjamin

Het was weer een geweldige ervaring om een weekend als stagiair mee te mogen lopen bij de cursus Klassieke massage. Ontzettend leuke groep mensen die grote stappen hebben gezet en de massage al... Het was weer een geweldige ervaring om een weekend als stagiair mee te mogen lopen bij de cursus Klassieke massage. Ontzettend leuke groep mensen die grote stappen hebben gezet en de massage al aardig onder de knie hebben gekregen. Ik vond het leuk om mensen wat aanwijzingen te kunnen geven maar heb zelf ook weer aardig wat van het weekend opgestoken. Raymond heeft de cursus weer supergoed begeleid, met veel rust en vanuit een goed gevoel.

Lies xxxxx

Stagelopen is elke keer weer een ervaring! Naast een goede manier om de praktijk van het masseren bij te schaven zijn het ook leuke dagen met prettige ontmoetingen. Goede instructe!

karin loohuis

Alles goed georganiseerd en briefing was goed. soms wellastig om te bepalen wanneer en hoeveel je in een keer tegen cursist zegt of laat zien. Raymond brengt rust en regelmaat in de training en... Alles goed georganiseerd en briefing was goed. soms wellastig om te bepalen wanneer en hoeveel je in een keer tegen cursist zegt of laat zien. Raymond brengt rust en regelmaat in de training en maakt het goed behapbaar voor de cursisten (en de stagiaires) om te volgen.

Hanneke Van Dam

Fijne cursus met genoeg praktijk en de video's om nadien te bekijken bij het oefenen zijn van grote waarde!
Het cursusboek vooraf doornemen is van belang om tijdens de cursus goed van start te kunnen gaan.

Jolanda Veen

Ik vond het een prima cursus, duidelijk en precies goed qua inhoud, niveau en hoeveelheid voor een beginner. Fijn dat er naast de trainer ook stagiaires waren, hoewel de één daarin iets toevoegde... Ik vond het een prima cursus, duidelijk en precies goed qua inhoud, niveau en hoeveelheid voor een beginner. Fijn dat er naast de trainer ook stagiaires waren, hoewel de één daarin iets toevoegde (m.n. Fabian vond ik heel prettig, wist zich goed af te stemmen op de cursist) en de ander soms juist voor verwarring of onrust zorgde door het net even anders te doen dan wat de instructie was of al op de instructie vooruit te lopen omdat zij al wist wat er zou komen, waardoor ik in verwarring was over waar ik met mijn handen moest zijn.
Raymond is een fijne trainer die op een rustige, positieve manier zijn schat aan kennis en ervaring doorgeeft.

Hans Gaasenbeek

Een leerzame cursus in een goede sfeer, intensief en boeiend. Raymond doet het op een krachtige en sympathieke wijze. Soms ging het voor mij te snel om de voorbeelden te volgen vanwege de combinatie... Een leerzame cursus in een goede sfeer, intensief en boeiend. Raymond doet het op een krachtige en sympathieke wijze. Soms ging het voor mij te snel om de voorbeelden te volgen vanwege de combinatie van theorie (namen van spieren) en praktijk (massagegrepen).

Samantha Tjon

Stage gelopen voor de Ontspannings- Massage. Was weer leerzaam en een fijne groep mensen om te mogen helpen. Alles verliep in een geheel door en harmonie. Raymond maakt zich goed verstaanbaar en... Stage gelopen voor de Ontspannings- Massage. Was weer leerzaam en een fijne groep mensen om te mogen helpen. Alles verliep in een geheel door en harmonie. Raymond maakt zich goed verstaanbaar en beantwoord alle vragen naar wens. Niveau van les geven is zeer aangenaam.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .