Anand.nl

Danique Hofstede

De opleidingslocatie was makkelijk te vinden en was zeer mooi. De lesopbouw was heel duidelijk en gestructueerd. De oefeningen werden goed uitgelegd en we kregen genoeg tijd om te oefenen op elkaar.... De opleidingslocatie was makkelijk te vinden en was zeer mooi. De lesopbouw was heel duidelijk en gestructueerd. De oefeningen werden goed uitgelegd en we kregen genoeg tijd om te oefenen op elkaar. Onze leraar is een hele lieve, profesionele man. Hij gaf goede adviezen en alle informatie die we nodig hadden. De lessen waren gezellig en heel leerzaam. Het was een hele leuke ervaring.

Van Luijk

Heb een heerlijk jaar mogen afronden waarin ik veel heb geleerd en waarbij ik mijn passie heb mogen herontdekken. De lesstof is helder en duidelijk, de cursusdagen waren goed ingedeeld waardoor ik... Heb een heerlijk jaar mogen afronden waarin ik veel heb geleerd en waarbij ik mijn passie heb mogen herontdekken. De lesstof is helder en duidelijk, de cursusdagen waren goed ingedeeld waardoor ik de praktijkstof makkelijk kon opnemen. Ook als er vragen waren, werd daar ruim de tijd voor genomen om uitleg te geven. Ben ondertussen aan het 3e les jaar begonnen en ik hoop in 2017 de opleiding tot massagetherapeut af te kunnen ronden.

Monique Kornmann

Zeer uitgebreide goed opgestelde theorie en een zeer aangename praktijk-dag in een fijne sfeer, met een goed in elkaar zittend programma. Raad mensen aan om bij Raymond Reiki te leren.

Marleen Huijing

Het was een fijne cursus. Goede betrokken begeleiding & heldere instructies van Raymand Besems. Ik ben herboren, die dag. Ik heb Reiki I & II ontvangen in 2009 en doe graag de Reiki III... Het was een fijne cursus. Goede betrokken begeleiding & heldere instructies van Raymand Besems. Ik ben herboren, die dag. Ik heb Reiki I & II ontvangen in 2009 en doe graag de Reiki III master volgend jaar bij Anand. Elke dag heb ik er plezier van en leer ik ervan, dus eigenlijk is het nooit af (gerond). Het stroomt door.

Esther Grobbee

Deze weekendcursus was heel mooi om te doen. Het leren en ervaren was een vloeiend geheel, waardoor ik de cursus als persoonlijk voor mijzelf heb ontvangen en waar ik achteraf ook nog heel veel aan... Deze weekendcursus was heel mooi om te doen. Het leren en ervaren was een vloeiend geheel, waardoor ik de cursus als persoonlijk voor mijzelf heb ontvangen en waar ik achteraf ook nog heel veel aan gehad heb. Ik heb het door mijn prettige ervaring direct in de praktijk kunnen brengen.

N Oomen

Goed programma, goede uitleg. Goed handboek en altyd bereikbaar voor vragen. De sfeer is erg prettig en raymo nd geeft goede uitleg. De kosten zijn gemiddeld en lager dan bij andere opleidi... Goed programma, goede uitleg. Goed handboek en altyd bereikbaar voor vragen. De sfeer is erg prettig en raymo nd geeft goede uitleg. De kosten zijn gemiddeld en lager dan bij andere opleidi gsinstituten. Ik raad Anand daarom zeer aan.

Rotem Beer bar

De les was heel duidelijk.hij gaf de les vanuit het hart en niet alleen de handelingen. De sfeer is fantastisch.
Reymond geeft heel veel rust een andacht an wat nodig is.
Bedankt

Terry Wigerink

Anand biedt een hoogwaardige opleiding van wellness masseur tot massagetherapeut. Niet de volle 10 punten want er moet altijd een vinger aan de pols blijven om tot verbetering te worden uitgedaagd.

Hetty van Stokkem

Super duidelijke uitleg. Raymond laat merken echt in je als persoon geïnteresseerd te zijn. Raymond geeft praktijk voorbeelden waardoor je je makkelijker een beeld kunt vormen en het antwoord op je... Super duidelijke uitleg. Raymond laat merken echt in je als persoon geïnteresseerd te zijn. Raymond geeft praktijk voorbeelden waardoor je je makkelijker een beeld kunt vormen en het antwoord op je vraag helder is.

louise van dijk

Goede ervaring met de opleiding reiki. Duidelijke info vooraf en tijdens de training. Ook was het een zeer mooie ervaring en kon ik het bewust ervaren door de liefdevolle energie die werd... Goede ervaring met de opleiding reiki. Duidelijke info vooraf en tijdens de training. Ook was het een zeer mooie ervaring en kon ik het bewust ervaren door de liefdevolle energie die werd doorgegeven door Raymond. Een echte aanrader.