Ik heb in oktober 2023 de opleiding Ayurvedische massage bij Anand Opleidingen gevolgd. Het was een fijne en ontspannen leeromgeving en docent Bas Vermeulen gaf duidelijke uitleg met persoonlijke...Ik heb in oktober 2023 de opleiding Ayurvedische massage bij Anand Opleidingen gevolgd. Het was een fijne en ontspannen leeromgeving en docent Bas Vermeulen gaf duidelijke uitleg met persoonlijke begeleiding.
Rebecca
Dit weekend heb ik veel geleerd over de basis van een ontspanningsmassage. De begeleiding, zowel begeleiders als stagiaires, gaven veel fijne tips en corrigeerden gelijk tijdens de massages, zodat...Dit weekend heb ik veel geleerd over de basis van een ontspanningsmassage. De begeleiding, zowel begeleiders als stagiaires, gaven veel fijne tips en corrigeerden gelijk tijdens de massages, zodat je altijd de goede houding aanhield. Hierdoor pakte je de juiste houdingen op. Daarnaast was de informatie helder en was er voldoende tijd om op elkaar te oefenen
Elaine Beek
Ik heb de Reiki 2 cursus gevolgd bij Anand opleidingen. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. De cursusdag voelde als heel warmtevol. Het volgen van de cursus brengt me veel moois. Dank je...Ik heb de Reiki 2 cursus gevolgd bij Anand opleidingen. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. De cursusdag voelde als heel warmtevol. Het volgen van de cursus brengt me veel moois. Dank je wel, Raymond.
Tanja Ursem
Ik heb de cursus Reiki 2 van Anand Opleidingen gevolgd. Het was een prettige opleidingsdag in een fijne en rustige ruimte. Mooi ook om te zien dat er zoveel cursisten zijn en die je ook inspireren...Ik heb de cursus Reiki 2 van Anand Opleidingen gevolgd. Het was een prettige opleidingsdag in een fijne en rustige ruimte. Mooi ook om te zien dat er zoveel cursisten zijn en die je ook inspireren om eventueel andere opleidingen te doen.
Joey Kardux
Ik heb de cursus Reiki 2 van Anand Opleidingen gevolgd in oktober 2023. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. Het was een hele fijne cursusdag. Ik ben blij dat ik deze opleiding bij Anand...Ik heb de cursus Reiki 2 van Anand Opleidingen gevolgd in oktober 2023. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. Het was een hele fijne cursusdag. Ik ben blij dat ik deze opleiding bij Anand Opleidingen volg.
Valentina Lepore
Ik heb de cursus Reiki 2 van Anand Opleidingen gevolgd in oktober 2023. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. Ik ben superblij dat ik dit cadeau aan mijzelf mocht geven. Raymond geeft...Ik heb de cursus Reiki 2 van Anand Opleidingen gevolgd in oktober 2023. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. Ik ben superblij dat ik dit cadeau aan mijzelf mocht geven. Raymond geeft supergoed les.
Yogeshwaran
I have done the Reiki 2 course at Anand Opleidingen. I am very happy to be part of this course. I am able to realize my energy (reiki) and heal myself. Course notes are really helpfull.
Otto
Ik heb de cursus Reiki 2 van Anand Opleidingen gevolgd in oktober 2023. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. Het was een fijne aanvulling op Reiki 1. Ondanks de grootte van de groep genoeg...Ik heb de cursus Reiki 2 van Anand Opleidingen gevolgd in oktober 2023. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. Het was een fijne aanvulling op Reiki 1. Ondanks de grootte van de groep genoeg mogelijkheden om te oefenen met de net geleerde symbolen.
Anneke Hartog
Tijdens de cursus ontspanningsmassage van Anand Opleidingen was er een fijne sfeer. Ik heb veel geleerd tijdens de cursus. Het was een goede locatie en ook de groepsgrootte was goed te noemen.
Tom
Op 14 oktober 2023 heb ik de cursus Ontspanningsmassage bij Anand Opleidingen gevolgd. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. Hij gaf een goede uitleg tijdens de cursus. De accommodatie zou...Op 14 oktober 2023 heb ik de cursus Ontspanningsmassage bij Anand Opleidingen gevolgd. De cursus werd gegeven door Raymond Besems. Hij gaf een goede uitleg tijdens de cursus. De accommodatie zou iets beter kunnen.