Heel relaxte sfeer, veel geleerd maar nog wel oefenen voor finishing touch.Anita is een Fijne docente , spreekt uit ervaring, let goed op. Kleine groep waardoor genoeg aandacht. Kleine yoga...Heel relaxte sfeer, veel geleerd maar nog wel oefenen voor finishing touch.Anita is een Fijne docente , spreekt uit ervaring, let goed op. Kleine groep waardoor genoeg aandacht. Kleine yoga meditatie was een fijn begin voor dag 2. Leuke groep en lieve stagiaires voor extra aandacht. Ene lunch had het compleet gemaakt.
Joyce
Fijne sfeer en groep. Ontspannen, open en veilig. Ruimte koffie/thee, glazen en dergelijke wat smoezelig. Veel geleerd, blij met keuze, zin om te oefenen en verder te gaan. Voel dat het veel gaat...Fijne sfeer en groep. Ontspannen, open en veilig. Ruimte koffie/thee, glazen en dergelijke wat smoezelig. Veel geleerd, blij met keuze, zin om te oefenen en verder te gaan. Voel dat het veel gaat brengen.
Annette
Inspirerende opleidingsdag van Reiki 1. Duidelijke uitleg en opbouw. Veel geleerd en het was zeer fijn om les te hebben gehad samen met de medecursisten. Hoge energie mede door ook de cursisten in...Inspirerende opleidingsdag van Reiki 1. Duidelijke uitleg en opbouw. Veel geleerd en het was zeer fijn om les te hebben gehad samen met de medecursisten. Hoge energie mede door ook de cursisten in de opleiding voor master. Dank voor deze mooie dag.
Tanja Ursem
Een hele leerzame stagedag in zo de reiki 1, 2 en 3 nog meer verdieping te geven. De groep was in mijn ogen erg dynamisch en leergierig. Fantastische ervaring om mijn eerste inwijding te hebben...Een hele leerzame stagedag in zo de reiki 1, 2 en 3 nog meer verdieping te geven. De groep was in mijn ogen erg dynamisch en leergierig. Fantastische ervaring om mijn eerste inwijding te hebben mogen geven.
Peter
Als stagiaire nu aan de andere kant van de cursus. Waardevol omdat je toch weer meer leert door in een andere rol aanwezig te zijn. Verder net wat meer diepgang in wat al geleerd is. Vooral door de...Als stagiaire nu aan de andere kant van de cursus. Waardevol omdat je toch weer meer leert door in een andere rol aanwezig te zijn. Verder net wat meer diepgang in wat al geleerd is. Vooral door de herhaling van de stof.
Leja
Wat een reis, vanaf het begin al heel vertrouwd. De begeleiding is onwijs goed en professioneel. Je leert zoveel, maar vooral de waarde van reiki - heel bijzonder. Dankjewel :)
Kim
Fijne ervaring. Mooie verhalen van medecursisten. Goede dynamiek. Luchtig overbrengen van stof met voorbeelden. Zeker aanrader om kennis en ervaring op te doen over reiki.
Annet Notmeijer
Ik ging er op een positieve manier in en met een open blik, en zo heb ik het ook ervaren. Het was een mooie dag, veel inzichten, veel geleerd. Fijne medecursisten en ook de cursusbegeleider was top....Ik ging er op een positieve manier in en met een open blik, en zo heb ik het ook ervaren. Het was een mooie dag, veel inzichten, veel geleerd. Fijne medecursisten en ook de cursusbegeleider was top. De reiki vloeide in overvloed. Ik heb gegeven en genomen. Ik ga hiermee aan de slag. Dit wordt een routine voor iedere dag. Ik ga een beter mens worden! Fantastisch! Ik heb heb genoten!
Gosia
Een goede sfeer. Een nieuwe ervaring voor mij. Het was een soort openbaring. Superlieve stem van de trainer.
Ulanetena León Alvarez
Uitstekende cursus, zeer voedzame kennis, ontspannen, veel harmonie in de groep. Bedankt.