Leerzame dagen, hele andere techniek. Fijne docent. Helder, duidelijke uitleg en feedback op uitvoering, aanwezigheid van stagiaires is een echte aanvulling. Gezellige groep, mooie afsluitende...Leerzame dagen, hele andere techniek. Fijne docent. Helder, duidelijke uitleg en feedback op uitvoering, aanwezigheid van stagiaires is een echte aanvulling. Gezellige groep, mooie afsluitende massage met een combi ontspanning en klassiek.
Ellen Borst
Goede opbouw van de training. Fijn dat ik eerst de ontspanningsmassage hiervoor heb gedaan, waardoor je de ligging van de spieren al eens eerder hebt gehad. Nog even goed op de volgorde letten. En...Goede opbouw van de training. Fijn dat ik eerst de ontspanningsmassage hiervoor heb gedaan, waardoor je de ligging van de spieren al eens eerder hebt gehad. Nog even goed op de volgorde letten. En de klassieke massage is even wennen met de groepen, maar kreeg goede aanwijzingen.
Wilma Strik
Het was een leerzame dag. Veel ervaring opgedaan en bevestiging gekregen dat koude handen geen invloed op de behandeling hoeft het hebben. De training is een aanrader. Fijne mensen om met te werken.
Fabian Verdam
Zeer professionele cursus. De lessen zijn duidelijk opgebouwd en je krijgt buiten de massage zelf veel andere kennis mee. Dit is mijn favoriete massage om te geven en te krijgen. Superblij!
Annette
De cursus Ayurvedische massage van Anand Opleidingen, gegeven door Raymond Besems, was erg leerzaam en mooi. Het was leuk om samen te leren met zo'n enthousiaste groep medecursisten. Dankjewel...De cursus Ayurvedische massage van Anand Opleidingen, gegeven door Raymond Besems, was erg leerzaam en mooi. Het was leuk om samen te leren met zo'n enthousiaste groep medecursisten. Dankjewel Raymond.
Machteld
De cursus Ayurvedische massage van Anand Opleidingen heeft een prettige sfeer. De cursus is goed van opzet. Raymond legt goed uit, er is veel ruimte voor vragen. Een heel compleet programma wordt er...De cursus Ayurvedische massage van Anand Opleidingen heeft een prettige sfeer. De cursus is goed van opzet. Raymond legt goed uit, er is veel ruimte voor vragen. Een heel compleet programma wordt er geboden.
Audrey Brakkee
Het was een hele fijne dag, de start met de voorstel ronde en de verhalen van de medecursisten vond ik ietwat te lang duren. Ik had het leuk gevonden als we iets meer praktijk hadden gehad, zoals...Het was een hele fijne dag, de start met de voorstel ronde en de verhalen van de medecursisten vond ik ietwat te lang duren. Ik had het leuk gevonden als we iets meer praktijk hadden gehad, zoals behandelingen geven
Audrey Brakkee
Het was een hele fijne dag, het begin van de dag met de voorstel ronde en de verhalen van de medecursisten duurde ietwat lang, ik had het leuk gevonden als we iets meer praktijk zouden krijgen zoals...Het was een hele fijne dag, het begin van de dag met de voorstel ronde en de verhalen van de medecursisten duurde ietwat lang, ik had het leuk gevonden als we iets meer praktijk zouden krijgen zoals het oefenen van een behandeling. Verder een geslaagde dag
Zimmerman
Het was een fijne cursus. Goede opbouw van de lesdag. Er werd goed de tijd genomen voor het beantwoorden van vragen. De sfeer was bijzonder. Ik kijk uit naar de stagedagen voor Reiki 3B.
Cindy
Ik heb de cursus Chakra massage gevolgd. Een ontzettend leuke en duidelijke cursus! Raymond kan duidelijk en rustig uitleggen. Mooie aanvullingen vanuit zijn persoonlijke ervaringen. Absoluut een...Ik heb de cursus Chakra massage gevolgd. Een ontzettend leuke en duidelijke cursus! Raymond kan duidelijk en rustig uitleggen. Mooie aanvullingen vanuit zijn persoonlijke ervaringen. Absoluut een aanrader.