Ontzettend veel geleerd. Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen. Tempo is goed. Niet te snel. Door deze cursus krijgt iedereen toch zin om te masseren. Er was een relaxte sfeer. Mijn motivatie is...Ontzettend veel geleerd. Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen. Tempo is goed. Niet te snel. Door deze cursus krijgt iedereen toch zin om te masseren. Er was een relaxte sfeer. Mijn motivatie is toegenomen en ik ga meer cursussen volgen bij Anand.
Andy
Het waren twee fijne dagen. Een diverse groep met serieuze cursisten. De uitleg was rustig, duidelijk en to the point. Twee dagen zijn voorbij gevlogen. Ik hoop deze mensen bij andere Anand...Het waren twee fijne dagen. Een diverse groep met serieuze cursisten. De uitleg was rustig, duidelijk en to the point. Twee dagen zijn voorbij gevlogen. Ik hoop deze mensen bij andere Anand Opleidingen tegen te komen.
Rick
Een fijne en prettige sfeer. Veel kennis van zaken. Engels en Nederlands na elkaar, soms te veel herhaling. Prettige feedback. Vriendelijke instructeurs. Soms wat chaotisch. Latijnse namen...Een fijne en prettige sfeer. Veel kennis van zaken. Engels en Nederlands na elkaar, soms te veel herhaling. Prettige feedback. Vriendelijke instructeurs. Soms wat chaotisch. Latijnse namen verwarren. All in, all good!
Iris
Goede en duidelijke uitleg en instructies tijdens de cursus ontspanningsmassage van Anand Opleidingen. Fijn dat er af en toe stagiaires konden meekijken. ook andere fijne tips gekregen over...Goede en duidelijke uitleg en instructies tijdens de cursus ontspanningsmassage van Anand Opleidingen. Fijn dat er af en toe stagiaires konden meekijken. ook andere fijne tips gekregen over meditatie en yoga.
Angela
De cursus ontspanningsmassage aan Anand Opleidingen was een herhalingscursus voor mij. Toch heb ik nog veel geleerd, zoals dat ik uit mijn hoofd mag komen en meer met gevoel mag masseren.
Sabrina
Voor iemand die zonder enige ervaring aan de cursus is gestart, kan ik zeggen dat ik superveel geleerd heb. De uitleg is duidelijk en de begeleiding prettig. Nu veel oefenen :)
Pamela
Voorafgaand en tijdens de cursus waren de duidelijke instructies en fijne begeleiding van Raymond een stevige basis. Vertrouwen, ontspanning, leerzaam, kundig, overzichtelijk zijn de steekwoorden...Voorafgaand en tijdens de cursus waren de duidelijke instructies en fijne begeleiding van Raymond een stevige basis. Vertrouwen, ontspanning, leerzaam, kundig, overzichtelijk zijn de steekwoorden die in mij opkomen. Ik kijk uit naar de volgende cursus!
Diana
Ik vond het de cursus ontspanningsmassage een hele mooie cursus waarin op heldere wijze zowel technieken als houding/ademhaling aan bod kwamen. De groep was heel divers wat het ook heel interessant...Ik vond het de cursus ontspanningsmassage een hele mooie cursus waarin op heldere wijze zowel technieken als houding/ademhaling aan bod kwamen. De groep was heel divers wat het ook heel interessant maakte.
Angie
Veel persoonlijke begeleiding. Leraar let goed op waar jouw aandachtspunten liggen. Wel jammer dat niet de gehele massage (rug, nek, schouder, arm, etc) nog een keer in z'n geheel gedaan werd....Veel persoonlijke begeleiding. Leraar let goed op waar jouw aandachtspunten liggen. Wel jammer dat niet de gehele massage (rug, nek, schouder, arm, etc) nog een keer in z'n geheel gedaan werd. Duidelijke uitleg. Prima cursuslocatie.
Justine
Ik vond de cursus een hele fijne kennismaking met masseren. Door de combinatie van technieken zien uitgevoerd door Raymond en daarna zowel massage te geven als te ontvangen, wordt het steeds meer...Ik vond de cursus een hele fijne kennismaking met masseren. Door de combinatie van technieken zien uitgevoerd door Raymond en daarna zowel massage te geven als te ontvangen, wordt het steeds meer natuurlijk, waar de eerste keer nog wat in het hoofd was. Fijne sfeer in een grote, maar gezellige groep mensen.