Ik volg de opleiding yoga massage aan Anand Opleidingen. Mooie cursus met een combi van yoga, Thai massage, fingerpoints en stoelmassage. Zeker een aanrader voor de liefhebber of professional! Dank...Ik volg de opleiding yoga massage aan Anand Opleidingen. Mooie cursus met een combi van yoga, Thai massage, fingerpoints en stoelmassage. Zeker een aanrader voor de liefhebber of professional! Dank je wel!
Vanessa Welling
Mooie cursus, veel informatie en complete massage. Wordt rustig uitgelegd en zelfs als je niet lenig bent, is het heel prettig om te doen. Ik ga zeker enkele handelingen toepassen als masseur. Weet...Mooie cursus, veel informatie en complete massage. Wordt rustig uitgelegd en zelfs als je niet lenig bent, is het heel prettig om te doen. Ik ga zeker enkele handelingen toepassen als masseur. Weet nog niet of ik de volledige Thaise yoga ga geven. Misschien ooit samen bij een vriendin, die yoyalerares is, te combineren.
Ellen Riemsdijk
Een intensieve cursus met veel grepen, houdingen,...Een heel bijzondere cursus gegeven door Raymond. Heel prettig, de manier waarop hij lesgeeft. Je helpt als het even niet helder is.
Een intensieve cursus met veel grepen, houdingen, poses. Zowel voor de masseur als voor de ontvanger. Superleuk om meerdere disciplines te mogen leren via Anand. Zal zeker nog eens een cursus bij jullie volgen.
Henriëtte Volmer
Was een bijzondere massage, stretchen, energiebanen... Weer eens heel anders dan de standaard massages. Het was een leuke groep mensen en er hing een fijne sfeer. Nu maar veel oefenen om de...Was een bijzondere massage, stretchen, energiebanen... Weer eens heel anders dan de standaard massages. Het was een leuke groep mensen en er hing een fijne sfeer. Nu maar veel oefenen om de technieken onder de knie te krijgen. Ben erg benieuwd hoe ik het in mijn praktijk ga toepassen. Raymond, bedankt.
Marian de Zwart
Weer mogen genieten van de lessen. Raymond neemt de tijd om alle stappen goed uit te leggen. En de stagiaires erbij geven me de rust om te leren. Ik ben dankbaar voor het geleerde.
Ekaterina
Opbouw van deze cursus (net als de vorige twee reiki cursussen) vond ik erg fijn. Er is veel afwisseling. De sfeer is luchtig, maar toch leerzaam. Daarom ervaar ik elke dag van de opleiding...Opbouw van deze cursus (net als de vorige twee reiki cursussen) vond ik erg fijn. Er is veel afwisseling. De sfeer is luchtig, maar toch leerzaam. Daarom ervaar ik elke dag van de opleiding plezierig, alsof ik een leuk 'uitje' heb gehad. Erg bedankt voor mijn nieuwe kennis!
Jet
Erg genoten bij deze laatste cursusdag van de opleiding massage therapeut. Een erg krachtige afstemming en gaat mij zeker helpen op mijn persoonlijke en professionele pad. Dank je wel, Raymond.
Yvet
Een zware maar interessante opleiding. In een paar dagen leer je een volledige massage te geven. Raymond heeft een goede structuur in de opleiding waardoor je ook echt resultaat haalt in korte tijd.
Michel de Wit
Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus. De sfeer bij de cursus is aangenaam met deskundige uitleg. Er wordt veel informatie gedeeld, maar wel met de rust die nodig is. Ik leer hier om...Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus. De sfeer bij de cursus is aangenaam met deskundige uitleg. Er wordt veel informatie gedeeld, maar wel met de rust die nodig is. Ik leer hier om erop te vertrouwen dat het geheel in de loop van de tijd zijn vorm krijgt en de toepasbaarheid van onderdelen bij andere massage vormen.
Wendy
Ik vind het een complete massageopleiding die ik op mijn eigen tempo kan volgen. Met de stage kom ik toch wat dingen tegen die ik niet meer wist en die kan ik weer toevoegen. De stage vind ik...Ik vind het een complete massageopleiding die ik op mijn eigen tempo kan volgen. Met de stage kom ik toch wat dingen tegen die ik niet meer wist en die kan ik weer toevoegen. De stage vind ik superleuk om te helpen.