Anand.nl

Jennifer

Heel veel geleerd. Duidelijke uitleg, leuke en vrolijke groep en goede stagiaires. Bedankt, Raymond, voor een hele fijne cursus. Combi ontspanningsmassage + klassieke massage is echt een aanraden om... Heel veel geleerd. Duidelijke uitleg, leuke en vrolijke groep en goede stagiaires. Bedankt, Raymond, voor een hele fijne cursus. Combi ontspanningsmassage + klassieke massage is echt een aanraden om te doen.

Edgar

Heel leerzame cursus van Anand Opleidingen die een goede aanvulling is op de cursussen die ik op heb gedaan. Goed en rustig uitgelegd en nu een kwestie van veel oefenen.

Ana

Dit was een fijne cursus van Anand Opleidingen. Raymond geeft veel uitleg en die uitleg is waardevol voor de toekomst. Daarnaast is Raymond een betrokken docent. Dankjewel voor deze cursus, Anand... Dit was een fijne cursus van Anand Opleidingen. Raymond geeft veel uitleg en die uitleg is waardevol voor de toekomst. Daarnaast is Raymond een betrokken docent. Dankjewel voor deze cursus, Anand Opleidingen.

Wies Brock

Er is veel ruimte om vragen te stellen en dat vond ik erg fijn. Ik heb veel geleerd in twee dagen, zonder dat dit gehaast aanvoelde. De ruimte zou wel wat sfeervoller kunnen (muziek helpt wel,... Er is veel ruimte om vragen te stellen en dat vond ik erg fijn. Ik heb veel geleerd in twee dagen, zonder dat dit gehaast aanvoelde. De ruimte zou wel wat sfeervoller kunnen (muziek helpt wel, alleen tl-licht niet).

Peter van der Star

Goede stapsgewijze cursus. Prettige ruimte (iets te warm). Veel geleerd en geïnspireerd om geleerde in de praktijk toe te passen. Docent geeft rustig maar gedegen (vak ervaren) uitleg. Enige nadeel:... Goede stapsgewijze cursus. Prettige ruimte (iets te warm). Veel geleerd en geïnspireerd om geleerde in de praktijk toe te passen. Docent geeft rustig maar gedegen (vak ervaren) uitleg. Enige nadeel: gebruik van Nederlandse namen van spieren (in boek), terwijl ik alleen de Latijnse heb geleerd.

Monique van den Berg

Deze cursus is een fijne en leerzame aanvulling geweest op mijn andere cursus ontspanningsmassage. Ongelooflijk wat je kunt bewerkstelligen met deze technieken. Ik ga dit zeker toepassen bij mijn... Deze cursus is een fijne en leerzame aanvulling geweest op mijn andere cursus ontspanningsmassage. Ongelooflijk wat je kunt bewerkstelligen met deze technieken. Ik ga dit zeker toepassen bij mijn ontspanningsmassages. Dankjewel het was weer fijn!

Arty Sukhai

Ik vond het een hele fijne cursus met duidelijke uitleg. Ondanks dat we niet allemaal veel kennis van de anatomie hadden was het voor iedereen te volgen. Bas nam ook voor iedereen de tijd om de... Ik vond het een hele fijne cursus met duidelijke uitleg. Ondanks dat we niet allemaal veel kennis van de anatomie hadden was het voor iedereen te volgen. Bas nam ook voor iedereen de tijd om de technieken goed uit te laten voeren.

V. Welling

Veel stof om te leren, maar zeker mooie massage als toevoeging op de ontspanning & klassieke massage. De bijzondere werking van deze triggerpoint technieken mogen ervaren. . . . .

Celine

De cursus Reiki 2 van Anand opleidingen was informatie, rustig en duidelijk. Het vormde een fijne indeling van de dag. Ik heb goed geleerd hoe ik de theorie die ik leerde tijdens op de opleiding in... De cursus Reiki 2 van Anand opleidingen was informatie, rustig en duidelijk. Het vormde een fijne indeling van de dag. Ik heb goed geleerd hoe ik de theorie die ik leerde tijdens op de opleiding in de praktijk kan brengen. Dankjewel!

Wendy

Deze reiki 2 dag van Anand Opleidingen is weer liefdevol verlopen. Mooie inwijdingen en de energie stroomde mooi en liefdevol. Ik heb veel geleerd en veel geoefend. Ik ben dan ook zeer tevreden.