Het was een fijne opbouw van de cursus. Veel praktische tips en toepassingen. Ik heb veel kunnen doen in weinig tijd. Blij dat ik deze ook in mijn totaalpakket kan toevoegen.
Michel de Wit
Ik heb een fijne cursus gehad met een goede sfeer. Er is gedurende de dag een mooie afwisseling tussen uitleg en interactieve oefeningen. Er is daarnaast ook voldoende ruimte voor het stellen van...Ik heb een fijne cursus gehad met een goede sfeer. Er is gedurende de dag een mooie afwisseling tussen uitleg en interactieve oefeningen. Er is daarnaast ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen aan de docent. Ondertussen blijft het tempo van de les ook hoog genoeg zodat de uiteindelijke tijd van de cursusdag niet in het gedrang komt. Bedankt voor de fijne les Raymond
Jolanda
Het is voor mij een fijne ervaring. Wist iet dat ik in 2 dagen zoveel kon leren. Belangrijk en goed was Anita hierin. En de stagiair kan niet gemist worden. Liever 2 dan 1 ivm begeleiding.
Marit
Een complete cursus die mij het vertrouwen geeft om zelf met het masseren aan de slag te gaan. Super o mee te starten en ik ga zeker een vervolg boeken bij Anand. Leuke, enthousiaste docent en...Een complete cursus die mij het vertrouwen geeft om zelf met het masseren aan de slag te gaan. Super o mee te starten en ik ga zeker een vervolg boeken bij Anand. Leuke, enthousiaste docent en stagiair die je goede tips geven.
Vincent
Prima instapcursus om de basis te leren van het masseren. Tempo en sfeer zijn heel relaxed. Twee dagen zijn ook prima. Daarna moet je zelf met de theorie en de kennis aan de slag. Anand stuurt...Prima instapcursus om de basis te leren van het masseren. Tempo en sfeer zijn heel relaxed. Twee dagen zijn ook prima. Daarna moet je zelf met de theorie en de kennis aan de slag. Anand stuurt netjes alles ter voorbereiding.
Willem
Een fijne cursus met fijne mensen en op een prima locatie. Anita legt het met veel geduld uit. Ik ben blij dat ik geweest ben. Het was een heel fijn weekend.
Mieke Koopman
Geweldige cursus! Het begon wat rommelig, maar aan het einde van de dag kun je al iemand behandelen. Een hele fijne trainer, die zeer veel rust uit straalt. Ik kwam vol energie thuis.
Jan Willem Vink
Goed en helder opgebouwde cursus. Bas heeft de gave alles in de gaten te houden tijdens de uitleg/demo's en dan toch individueel aanwijzingen te geven. Fijne groep en leuke sfeer waarin iedereen aan...Goed en helder opgebouwde cursus. Bas heeft de gave alles in de gaten te houden tijdens de uitleg/demo's en dan toch individueel aanwijzingen te geven. Fijne groep en leuke sfeer waarin iedereen aan bod kwam. Mijn doel is gehaald wat betreft je eigen lijf en beperkingen te 'handelen'. Aanrader!
Eric van den Berg
Leerzame cursus in een prettige , ontspannen sfeer. Heldere en duidelijke uitleg. Mede door de aanwezigheid van twee stagiaires, extra aandacht voor iedereen individueel. Heel erg bedankt!! . . .
Elske
Goede cursus om te beginnen met het leren van masseren! Fijne instructeur, prettige uitleg en goede begeleiding. Aanrader om kennis te maken met het vak en de verschillende spieren. .