Anand.nl

Monique Van Loenen

Raymond gaf tijdens de Reiki 1 cursus een fijne, duidelijke uitleg. Er Bas veiligheid in de groep en warme vriendelijke benadering. Eindelijk heb ik kunnen ervaren wat Reiki is. Heel erg bedankt... Raymond gaf tijdens de Reiki 1 cursus een fijne, duidelijke uitleg. Er Bas veiligheid in de groep en warme vriendelijke benadering. Eindelijk heb ik kunnen ervaren wat Reiki is. Heel erg bedankt Raymond.

Amelia

Er een hele fijne sfeer werd gecreëerd en veel ruimte voor mooie ervaringen. Op een speelse manier werden de oefeningen besproken. Om eigen grenzen op andere manieren te bewaken en om op een... Er een hele fijne sfeer werd gecreëerd en veel ruimte voor mooie ervaringen. Op een speelse manier werden de oefeningen besproken. Om eigen grenzen op andere manieren te bewaken en om op een compassie volle manier naar anderen te kijken. Om mijn eigen ‘ik’ te omarmen en te beschermen en verder te onderzoeken. Goed vond ik de persoonlijke aandacht en de terugkerende cursisten wat een ‘thuis’ gevoel geeft. Docenten feedback: blijf dit mooie werk doen, lachen en mensen inspireren en helpen te ontwaken.

Laura

Ik had geen verwachtingen en leerde in deze dag veel nieuwe meditatie technieken en dat vooral in een sfeer van veiligheid & vrijheid. De docent is fijn, open, eerlijk en ervaren.

Amelia

Dat er meerdere inzichten tot mij zijn gekomen. Mijn interesse in verschillende meditatie technieken is aangewakkerd. Een accent lag op je eigen weg erin vinden. ~De docent heeft een open... Dat er meerdere inzichten tot mij zijn gekomen. Mijn interesse in verschillende meditatie technieken is aangewakkerd. Een accent lag op je eigen weg erin vinden. ~De docent heeft een open uitstraling, 'en een boek vol mooie verhalen', heldere uitleg. Mooie sfeer, goede energie.

Roel Krijger

Wat een geweldige ervaring om als stagiair mee te gaan. De dynamiek in de groep was in een woord fantastisch! Bas legt wederom op een duidelijke en prettige manier uit hoe deze bijzonderen massage... Wat een geweldige ervaring om als stagiair mee te gaan. De dynamiek in de groep was in een woord fantastisch! Bas legt wederom op een duidelijke en prettige manier uit hoe deze bijzonderen massage toe te passen. Alle Ayurvedische toevoegingen maken deze week compleet. Ik had alleen nog meer inzichten in yoga willen ervaren.

Maartje

Twee leerzame en prettige cursusdagen gehad. Cordium (in Nijmegen) is een fijne en lichte cursuslocatie waar alles aanwezig is. Bas geeft les op een heldere manier. Hij werd goed ondersteund door... Twee leerzame en prettige cursusdagen gehad. Cordium (in Nijmegen) is een fijne en lichte cursuslocatie waar alles aanwezig is. Bas geeft les op een heldere manier. Hij werd goed ondersteund door een stagiaire, zodat er voor iedereen voldoende individuele aandacht was.

Casper

Enorm leuke en goede manier van lesgeven! Zin in meer! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vanessa Welling

Stage gelopen. Duidelijke les en leuke groep. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Yvonne de Jong-Koster

Bas geef op een hele fijne rustige manier les. Hij neemt de tijd om vragen uit de groep te beantwoorden.
Ik heb het als een hele prettige cursus ervaren en ga zeker nog een cursus doen.

Monique Kluijtmans

Ik heb een geweldige tijd gehad. Bas is een rustige, geduldige man die alles helder uitlegt. De mede cursisten waren super leuk. kortom: Top!! Op naar de volgende cursus. .