Anand.nl

Hans

Het was een heel leerzaam cursusweekend en met veel aandacht is er uitleg gegeven door de docente Anita. Ik heb leuke ervaringen gehad met mede- cursisten en de stagiares. .

Eveline

Ik kreeg geweldige aanwijzingen, prettige docente die een goede sfeer neer heeft gezet. Het weekend vloog om. Ik heb veel geleerd, kijk uit naar de video's die me hopelijk helpen het geleerde te... Ik kreeg geweldige aanwijzingen, prettige docente die een goede sfeer neer heeft gezet. Het weekend vloog om. Ik heb veel geleerd, kijk uit naar de video's die me hopelijk helpen het geleerde te onthouden!

Salko

Ik vond de cursus ontspanningsmassage een hele fijne cursus. De cursus had een goeie opbouw met het gewenste resultaat om verder te ontwikkelen. Ik vond Anita ook een fijne docente.

Marty Heemskerk

Het was een hele leerzame cursus. Dat je in een kort tijdsbestek zoveel leert en je het gevoel hebt dat je na de cursus een basis hebt gelegd op het gebied van masseren. Het smaakt naar meer, nog... Het was een hele leerzame cursus. Dat je in een kort tijdsbestek zoveel leert en je het gevoel hebt dat je na de cursus een basis hebt gelegd op het gebied van masseren. Het smaakt naar meer, nog meer leren!

Nicole van der Niet

De cursus ontspannings masssage was echt heel leuk om te doen. Heel veel geleerd van Anita en dat in 2 dagen. Een hele leuke ervaring. Hoop dat er een locatie in Rotterdam kan blijven.

Farah

Geoefend met verschillende meditatie technieken en daarvan geleerd. Verder kwam daarbij hele interessante informatie naar voren. Fijn was het uitgebreid nabespreken wat veel opleverde. Er was veel... Geoefend met verschillende meditatie technieken en daarvan geleerd. Verder kwam daarbij hele interessante informatie naar voren. Fijn was het uitgebreid nabespreken wat veel opleverde. Er was veel ruimte voor feedback en de persoonlijke ervaringen met de meditaties met elkaar te delen. Fijn om te zien dat de docent zo veel ervaring heeft begaan is en dat hij in z’n opstelling niet oordelend is en dit dan ook werkelijk toepast.

Roel

Deze Meditatie dag gaf inzicht in de meerdere meditatie mogelijkheden. Geleerd dat je vooral in jezelf mag blijven zonder (ver)oordelen. Goed was het uitwisselen met anderen. Gemist heb ik de... Deze Meditatie dag gaf inzicht in de meerdere meditatie mogelijkheden. Geleerd dat je vooral in jezelf mag blijven zonder (ver)oordelen. Goed was het uitwisselen met anderen. Gemist heb ik de verbinding met het werkboek en hoe ik die vervolgens ik kan zetten. Docenten feedback: prima zo, erg fijn.

Yvette van Beers

Wat een onwijs leerzame cursus. Ik heb heel veel geleerd van zowel Raymond als Bas. Wat ik fijn vond aan Bas, is dat hij bij iedereen wel even heeft meegekeken, iets meer rond liep. Het leuke aan... Wat een onwijs leerzame cursus. Ik heb heel veel geleerd van zowel Raymond als Bas. Wat ik fijn vond aan Bas, is dat hij bij iedereen wel even heeft meegekeken, iets meer rond liep. Het leuke aan twee leraren is de net andere aanpak van dezelfde leerstof. Inhoud hetzelfde maar net andere manier. Bedankt beide voor deze leerzame ervaring. Op naar de klassieke massage!

Iris

Ik liet alles op mij afkomen en geleerd dat keuzes maken op basis van gevoel belangrijk is. Ervaringen met andere delen en uitwisselen was heel goed in deze cursus. Goede afwisseling van theorie en... Ik liet alles op mij afkomen en geleerd dat keuzes maken op basis van gevoel belangrijk is. Ervaringen met andere delen en uitwisselen was heel goed in deze cursus. Goede afwisseling van theorie en de oefeningen. Docent; goede lessen, legt de dingen duidelijk uit.

Roel

Deze Meditatie dag gaf inzicht in de meerdere meditatie mogelijkheden. Geleerd dat je vooral in jezelf mag blijven zonder (ver)oordelen. Goed was het uitwisselen met anderen. Docenten feedback:... Deze Meditatie dag gaf inzicht in de meerdere meditatie mogelijkheden. Geleerd dat je vooral in jezelf mag blijven zonder (ver)oordelen. Goed was het uitwisselen met anderen. Docenten feedback: prima zo, erg fijn.