Anand.nl

Antoinette

Fijne cursus. Veel aandacht voor vragen te beantwoorden en de rust in de groep. Ook af en toe humor vind ik belangrijk, en dat was er ook. Duidelijke uitleg. .

Ineke

Bas heeft goede uitleg gegeven. De sfeer was prettig. De stagiaires hebben goede ondersteuning geleverd. Ik vond het een complete cursus, ook massagetafels en andere praktische dingen werden... Bas heeft goede uitleg gegeven. De sfeer was prettig. De stagiaires hebben goede ondersteuning geleverd. Ik vond het een complete cursus, ook massagetafels en andere praktische dingen werden besproken, maar voornamelijk de leerstof heb ik uitgebreid kunnen opdoen.

Lizzy Buis

Het was een zeer leuke, leerzame cursus. Bas heeft het goed uitgelegd, nam ruim de tijd. Leuke groep mensen/ medecursisten. Het zelf olie maken vond ik ook erg leuk om te doen.

Fijne cursus met heldere instructies en demonstraties van Bas. Hele fijne massage om mee verder te gaan. Dank! :-) . . . . . . . . . . .

Nienke Wagenvoort

Goede opbouw in de cursusdagen. De meeste tijd werd besteed aan zelf oefenen. Fijn! Bas heeft een rustige manier van uitleggen, voordoen en corrigeren. Dit werkte positief voor mij. Fijne sfeer... Goede opbouw in de cursusdagen. De meeste tijd werd besteed aan zelf oefenen. Fijn! Bas heeft een rustige manier van uitleggen, voordoen en corrigeren. Dit werkte positief voor mij. Fijne sfeer tijdens de lessen.

Anne Atgier

Fijne meditatie cursus gevolgd bij Raymond in Soest. Mooie locatie, niet te grote groep. Er hing een prettige sfeer. Raymond was een relaxte trainer en heeft goed rekening gehouden met mijn... Fijne meditatie cursus gevolgd bij Raymond in Soest. Mooie locatie, niet te grote groep. Er hing een prettige sfeer. Raymond was een relaxte trainer en heeft goed rekening gehouden met mijn chronische aandoening. Iedereen kon lekker zichzelf zijn. Top!

Jamy

Super fijne cursus! Heel erg goede docente, opbouw en precies genoeg informatie, verspreid over de twee dagen. Anita heeft me geïnspireerd hier verder mee te gaan. Ik kijk uit naar het oefenen en... Super fijne cursus! Heel erg goede docente, opbouw en precies genoeg informatie, verspreid over de twee dagen. Anita heeft me geïnspireerd hier verder mee te gaan. Ik kijk uit naar het oefenen en mijn volgende cursus.

Dave

Ik vond het een hele leuke cursus. Het was leerzaam, goed te volgen en toe te passen dankzij de rustige en heldere uitleg van Anita, de prettige opbouw van de training.

Bart

Leuke cursus om kennis te maken met masseren. Onder deskundige leiding worden de basistechnieken gedemonstreerd en ga je zelf aan de slag. Fijne locaite en relaxte sfeer, je komt ontspannen (van de... Leuke cursus om kennis te maken met masseren. Onder deskundige leiding worden de basistechnieken gedemonstreerd en ga je zelf aan de slag. Fijne locaite en relaxte sfeer, je komt ontspannen (van de massage) en vol nieuwe inspiratie weer thuis!

Joost

Een prima sfeer, waar onderling vertrouwen groeit, met een evenwichtige verdeling tussen instructie en zelfwerkzaamheid. Aandacht voor de cursisten staat naast inhoud bovenaan. Hiermee kun je... Een prima sfeer, waar onderling vertrouwen groeit, met een evenwichtige verdeling tussen instructie en zelfwerkzaamheid. Aandacht voor de cursisten staat naast inhoud bovenaan. Hiermee kun je vooruit. Doen, daar heb je geen spijt van.