Ik heb weer genoten van de 2 cursusdagen. Raymond geef op een prettige rustige manier les. Het was veel leerstof, maar door de filmpjes en het werkboek kun je je goed voorbereiden. De eerste dag...Ik heb weer genoten van de 2 cursusdagen. Raymond geef op een prettige rustige manier les. Het was veel leerstof, maar door de filmpjes en het werkboek kun je je goed voorbereiden. De eerste dag miste ik de yoga, vandaar de 9. De tweede dag zijn we ermee gestart.
Zoe Janssen
Leuke, intensieve, actieve cursus als vervolg van de (Thaise) stoelmassage. In twee volle dagen leer je alle kneepjes over de Thaise yoga massage. Al snel merk je meer ruimte en resultaat in je...Leuke, intensieve, actieve cursus als vervolg van de (Thaise) stoelmassage. In twee volle dagen leer je alle kneepjes over de Thaise yoga massage. Al snel merk je meer ruimte en resultaat in je lichaam door de vele strechen. Raymond neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en kan door veel eigen ervaring veel kennis overbrengen. Top!
Ans
Mooie trainingsdagen Chakra massage gehad bij Raymond. Verschillende massagetechnieken worden gecombineerd in deze massage. Natuurlijk ook activeringstechnieken voor de chakra’s. Naast massage ook...Mooie trainingsdagen Chakra massage gehad bij Raymond. Verschillende massagetechnieken worden gecombineerd in deze massage. Natuurlijk ook activeringstechnieken voor de chakra’s. Naast massage ook veel inzicht in de verschillende chakra’s gekregen met oefeningen, mudra’s en muziek. Zoals gewoonlijk fijne sfeer tijdens de les.
Bas Vermeulen
In de opleiding Massage en Energie werk komt alles samen wat er tot nu toe allemaal geleerd is. Dus de opleiding is daarmee erg praktisch bruikbaar. Het waren fijne dagen.
John Derks
Ik was benieuwd wat deze cursus mij ging brengen. Chakra’s, energie. In feite komt met deze cursus veel samen van wat je eerder hebt geleerd. Holistic Pulsing, Reiki, Ayurveda en andere...Ik was benieuwd wat deze cursus mij ging brengen. Chakra’s, energie. In feite komt met deze cursus veel samen van wat je eerder hebt geleerd. Holistic Pulsing, Reiki, Ayurveda en andere massagetechnieken. Het is toch een heel eigen massage. Super fijn om te geven en te ontvangen. Meer verdiept in alle chakra’s, betekenis, klank, etc. Raymond was ook weer top en de rust zelve in het doceren.
Michel de Wit
Drie heel erg leerzaam en uitgebreide cursusdagen die voorbij lijken te vliegen. Mijn kennis met betrekking tot de chakra’s functie en werking en wat deze aangeven over een bepaalde lichamelijke...Drie heel erg leerzaam en uitgebreide cursusdagen die voorbij lijken te vliegen. Mijn kennis met betrekking tot de chakra’s functie en werking en wat deze aangeven over een bepaalde lichamelijke toestaand heeft nu weer een waardevolle uitbreiding waarmee ik verder kan. Bedankt Raymond.
Brigitte Refos
Zeer uitgebreide cursus. Mooie flow in de twee dagen. Zou deze cursus zeker aanraden aan collega’s / vrienden. Verbeterpunten persoonlijk vind ik het fijn als het cursusboek aangeleverd kan worden,...Zeer uitgebreide cursus. Mooie flow in de twee dagen. Zou deze cursus zeker aanraden aan collega’s / vrienden. Verbeterpunten persoonlijk vind ik het fijn als het cursusboek aangeleverd kan worden, lunch op locatie geleverd kan worden, iets meer ventilatie in de ruimte.
Rinus van der Wal
Ik heb in twee dagen veel geleerd tijdens de cursus Ontspanningsmassage. De groep was open en er hing een fijne sfeer. De instructies werd door Raymond op een goede en duidelijke manier gegeven.
Marja Versluis
Ik heb een fantastische week gehad in Duitsland. De massages werden duidelijk uitgelegd en waren goed te volgen. Er was veel aandacht voor je eigen houding en welzijn tijdens het masseren. En ook al...Ik heb een fantastische week gehad in Duitsland. De massages werden duidelijk uitgelegd en waren goed te volgen. Er was veel aandacht voor je eigen houding en welzijn tijdens het masseren. En ook al leek het in eerste instantie lastig voor te stellen dat al die losse onderdelen ooit een vloeiend geheel zouden worden; gelukkig bleek op de laatste dag, toen we alles wat we geleerd hadden samenvoegden, dat we toch echt een professionele massage kunnen geven. Sterker nog, het er zijn er twee! En zowel de ontspanningsmassage als de klassieke massage zijn heerlijk om te geven en te ontvangen! Naast het masseren was er aandacht voor meditatie en intuïtie, wat ik ontzettend prettig en leerzaam vond. Daarnaast zorgden het huis (eenvoudig maar daarom juist ook charmant), de fijne tuin en de mooie omgeving voor een heerlijk vakantiegevoel. Dat de groep zo leuk was, was natuurlijk mooi meegenomen. Er zijn echt vriendschappen ontstaan en dat maakt zo'n week wel heel speciaal. Tot slot waren de lekkere en? gezonde maaltijden van Sabine en de extra begeleiding van Bas de kers op de taart. Ik ben hier echt helemaal tot rust gekomen en heb heel veel geleerd en vriendschappen gesloten. Kortom: Ik ben erg blij dat ik gegaan ben!
Jasper van Embden
Blanco en zonder verwachting aan deze dag begonnen. Weggegaan met een zeer tevreden, volledig voorzien en nieuwe energie en technieken geleerde “ik”. Ondanks dat ik de enige ben die de opleiding...Blanco en zonder verwachting aan deze dag begonnen. Weggegaan met een zeer tevreden, volledig voorzien en nieuwe energie en technieken geleerde “ik”. Ondanks dat ik de enige ben die de opleiding Meditatie volg (rest is massage) is hier niets van te merken en sluit alles perfect aan bij het alles! Namaste.