Ik vond de intuitie cursus een zeer leerzame dag. Tijdens deze dag heb ik ook een stukje intuitieve massage mogen mee maken, die massage heb ik als heel bijzonder ervaren.
Esmy
Ondanks dat ik al langer mediteer en verschillende cursussen heb gevolgd vond ik deze dag wel zeker een toegevoegde waarde hebben. Sowieso legt Raymond zaken helder uit. Vooral de benaming van de...Ondanks dat ik al langer mediteer en verschillende cursussen heb gevolgd vond ik deze dag wel zeker een toegevoegde waarde hebben. Sowieso legt Raymond zaken helder uit. Vooral de benaming van de verschillende meditaties en de technieken die erbij horen waren van toegevoegde waarde.
Jasper van Embden
Wederom heerlijke dag. Inmiddels veel herhaling maar juist dit besef is ook een erg leerzame ervaring. Ik kijk uit naar de volgende training / cursus. Raymond is een geweldige teacher. Namaste.
Lizzy Buis
Raymond gaf een duidelijke cursus over verschillende meditatie vormen. Het was erg leuk om samen te mediteren, maar voor mij was het niets nieuws omdat ik al zeker 15 jaar mediteer.
Marja van Oostveen
Ik vond de cursus leerzaam. Ruim aanbod van verschillende meditatie methodes. Ik vond de ruimte niet warm genoeg maar verder wel oke. Raymond legt goed uit, maar praat wat mij betreft iets te zacht.
Rowena Hendriks
Ik heb een fijne dag gehad tijdens de meditatie cursus. We hadden een groep met leuke cursisten. Ik ga zeker proberen thuis iets te doen met de verschillende meditatie vormen.
Greetje de Witte
Stage lopen bij Raymond heeft mij weer nieuwe dingen bijgeleerd! Net even anders benaderen, extra tips meekrijgen. Alle kwartjes vallen op hun plek. Fijne cursus om te volgen, fijne massage om te...Stage lopen bij Raymond heeft mij weer nieuwe dingen bijgeleerd! Net even anders benaderen, extra tips meekrijgen. Alle kwartjes vallen op hun plek. Fijne cursus om te volgen, fijne massage om te geven en te krijgen.
Femke looijs
De cursus stoelmassage waas uiterst leerzaam. Veel informatie in korte tijd. Hoofd zit vol. Neem veel stof mee naar huis om te verwerken. Denk nog niet direct dat ik examen ga doen.
Astrid Wagenmakers
De cursus ontspanningsmassage is een fijne cursus met een goede uitleg. Je krijgt een goede begeleiding tijdens het oefenen van Raymond en de stagiaires. Ik geef deze cursus een 8,5.
Crispijn Jansen
Genoten van de volledigheid waarmee ik ontspanningsmassages heb leren geven bij Anand. De balans tussen massagetheorie, meditatieve yoga en oefenen is perfect. Raymond kon op alle manieren de kern...Genoten van de volledigheid waarmee ik ontspanningsmassages heb leren geven bij Anand. De balans tussen massagetheorie, meditatieve yoga en oefenen is perfect. Raymond kon op alle manieren de kern goed overbrengen: voor doen, met je mee masseren, tips geven en zelfs mee je lichaam en handen besturen. De aanwezigheid van ervaren stagiaires was fijn en de groep medecursisten ook divers en heel prettig. Verschil in ervaring stagiaires pakte helaas zo uit dat ik voor mijn beeld veelal met een minder goede stagiaire heb gewerkt.