Deze tweedaagse cursus Holistic Pulsing was een fijne cursus met veel praktijk gerichte lesdagen. De cursus is daarnaast ook aangevuld met theorie en met meditaties. Het was erg informatief allemaal.
John Derks
Fijn om dit onderdeel van de opleiding gevolgd te hebben. Ik heb weer nieuwe technieken geleerd naast de technieken die ik al uit Holistic Pulsing kende. Het waren twee fijne dagen met een fijne...Fijn om dit onderdeel van de opleiding gevolgd te hebben. Ik heb weer nieuwe technieken geleerd naast de technieken die ik al uit Holistic Pulsing kende. Het waren twee fijne dagen met een fijne groep. Raymond, bedankt! Fijn uitleg, duidelijk, rustig.
Nathalie
Fijne cursus gehad. Veel geleerd in korte tijd. Nu zonder begeleiding gaan oefenen, maar er zijn genoeg andere masseuses in opleiding waarmee ik deze ervaring op kan doen via Anand. Fijn Gevoel.
Nathalie Prinsze
Ik heb deze dag als erg prettig ervaren. Raymond zorgt voor een fijne sfeer, is geinteresseerd in ieder zijn persoonlijke groei en heeft aandacht voor je. De inwijding wordt fijn uitgelegd en...Ik heb deze dag als erg prettig ervaren. Raymond zorgt voor een fijne sfeer, is geinteresseerd in ieder zijn persoonlijke groei en heeft aandacht voor je. De inwijding wordt fijn uitgelegd en voorgedaan, zodat je op een fijne manier kunt leren.
Louise
Wow wat heb ik weer veel geleerd! Mindfulness en wat, hoe en wanneer toe te passen? Altijd dus! Hoe makkelijk is het om te oordelen en tegelijkertijd om dat niet te doen. Werk aan de winkel dus!...Wow wat heb ik weer veel geleerd! Mindfulness en wat, hoe en wanneer toe te passen? Altijd dus! Hoe makkelijk is het om te oordelen en tegelijkertijd om dat niet te doen. Werk aan de winkel dus! Bewustwording.
Marcel
De cursus Mindfulness zit goed in elkaar. Tijdens de lesdagen werd er een veilige omgeving gecreerd waarin we met elkaar goed en veilig konden leren. Dank je wel weer Raymond.
Rajsree Jodha
Je leert alle technieken. Je leert over de achtergrond van aryuveda. Je leert hoe je olieen me kruiden moet maken. Je krijgt yoga les. Je krijgt meditatie. Je leert hoe je met de juiste houding zelf...Je leert alle technieken. Je leert over de achtergrond van aryuveda. Je leert hoe je olieen me kruiden moet maken. Je krijgt yoga les. Je krijgt meditatie. Je leert hoe je met de juiste houding zelf geen lichamelijke klachten krijgt. Kortom, deze cursus omvat alles wat je moet leren over ayurvedisch masseren, en ook nog eens fijn dat je zelf gemasseerd wordt door medecursisten. Leerzaam, praktisch en leuk!
Aryanna Herscheid
Een heel fijne cursus, spannend om zo intensief te masseren, maar toch heel fijn om te kunnen doen. Een fijne massage om te geven en om te ontvangen. De mudra’s, yoga oefeningen en chakra dans en...Een heel fijne cursus, spannend om zo intensief te masseren, maar toch heel fijn om te kunnen doen. Een fijne massage om te geven en om te ontvangen. De mudra’s, yoga oefeningen en chakra dans en meditatie waren een heel mooie en leerzame aanvulling. Raymond bedankt weer dat je zo’n mooie cursus hebt gemaakt.
Jolein
Fijne cursus! Mooie mix van massage, energetisch werk, yoga, meditatie en muziek. Ik had geluk met de groep: goed evenwicht van mannen en vrouwen die vanuit het hele land kwamen. Mooie contacten...Fijne cursus! Mooie mix van massage, energetisch werk, yoga, meditatie en muziek. Ik had geluk met de groep: goed evenwicht van mannen en vrouwen die vanuit het hele land kwamen. Mooie contacten gelegd om in de toekomst verder mee te werken / ontwikkelen.
Diana Schouten
Ik vond deze cursus een hele mooie aanvulling op mijn werk. Het prettige van deze massage is; dat het een soort freestyle van meerdere massagetechnieken is, zoals Ayurveda en Pulsen. Wederom een...Ik vond deze cursus een hele mooie aanvulling op mijn werk. Het prettige van deze massage is; dat het een soort freestyle van meerdere massagetechnieken is, zoals Ayurveda en Pulsen. Wederom een dikke 8 voor het overbrengen van de stof, je kunt het wel beheersen maar lesgeven is ook een vak. Ik weer erg genoten.