De locatie, de groepsgrootte, de tijdstippen en dagen, het materiaal, de prijsstelling en de catering waren allemaal dik in orde. De begeleiding, de coaching, de opzet, het tempo, de sfeer, de...De locatie, de groepsgrootte, de tijdstippen en dagen, het materiaal, de prijsstelling en de catering waren allemaal dik in orde. De begeleiding, de coaching, de opzet, het tempo, de sfeer, de mogelijkheid tot voorbereiding, en de video’s waren super.
Marjolein
Zeer fijne omgeving, mede gecreeerd door Raymond. Ik wist weinig af van Reiki. Vandaag heb ik veel geleerd, op een prettige rustige manier. Niet te langzaam en niet te snel. Ik heb de groep als...Zeer fijne omgeving, mede gecreeerd door Raymond. Ik wist weinig af van Reiki. Vandaag heb ik veel geleerd, op een prettige rustige manier. Niet te langzaam en niet te snel. Ik heb de groep als veilig ervaren. Allemaal liefdevolle mensen die open staan voor elkaar en allemaal duidelijk dezelfde deler interesse in en energetisch werk Bedankt en namaste. Liefs Lein
Claudia Chan
De cursus stoelmassage bestaat uit een georganiseerd programma. Er wordt zeer goed uitleg gegeven en de lesmaterialen zijn interactief. Er was een relaxte sfeer in de groep en een professionele...De cursus stoelmassage bestaat uit een georganiseerd programma. Er wordt zeer goed uitleg gegeven en de lesmaterialen zijn interactief. Er was een relaxte sfeer in de groep en een professionele aanpak.
Birthe
De cursus Reiki 1 was een leuke cursus. Heel leerzaam en duidelijk ook voor mensen die geen ervaring met of kennis van Reiki hebben. Enige kennis van de chakras is wel aan te raden.
Patricia
Wat een mooie dag weer. Goede balans tussen theoretische uitleg van het gedachtegoed en de herkomst van Reiki en de oefeningen. Heldere, duidelijke uitleg bij vragen. Ik ben weer wat wijzer...Wat een mooie dag weer. Goede balans tussen theoretische uitleg van het gedachtegoed en de herkomst van Reiki en de oefeningen. Heldere, duidelijke uitleg bij vragen. Ik ben weer wat wijzer geworden. Fijne dag met mooi, warme mensen om mij heen.
Ans
Het was weer een mooie leerzame dag, met een fijne sfeer. Er werd duidelijk uitleg gegeven. Na reiki 1 en 2 voldoende handvaten gekregen om een mooie behandeling te kunnen geven.
Jasper
Het was weer een prachtige dag en een nieuwe ervaring op het al aanwezige nieuwe pad. Ik kijk uit naar Reiki 3 en de overige modules van de opleiding Meditatie.
Bas Vermeulen
Ik vond de cursus Reiki 2 een mooie cursus, de cursus is praktisch toepasbaar en hij is goed met andere behandelingen te combineren. Dank je wel voor deze dag Raymond.
Birthe
Ik vond de cursus Reiki 2 een grote cursus, maar voor de kwaliteit maakte dat niet uit. Die was weer erg goed. Het was een heel leerzame cursus voor mij.
Marjolein
De Reiki cursus 2 was een super mooie aanvulling op Reiki 1. Zo kan ik heel Reiki steeds beter integreren in mijn leven om er vervolgens ook anderen mee te kunnen helpen.