Vond het top! Hele fijne begeleiding en heel aandachtig en rustig werd er lesgegeven. Zou het aanraden aan iedereen.
Annette Besseling
Leuke cursus, zeker als aanvulling op de andere yoga/chakra modules die ik volg. Het zijn wel erg lange dagen, maar ik snap dat dat niet anders kan.
Molly Bakker
Heel grondig, veel ondersteuning, wel heel warm.
Petra Soester
De cursus Klassieke massage is een mooie aanvulling op de ontspanningsmassage. Er wordt meer uitleg gegeven over de spieren en wat de functie is waardoor je de massage beter begrijpt. Ook leer meer...De cursus Klassieke massage is een mooie aanvulling op de ontspanningsmassage. Er wordt meer uitleg gegeven over de spieren en wat de functie is waardoor je de massage beter begrijpt. Ook leer meer technieken zoals knedingen. Echt een aanrader na de ontspanningsmassage.
Lennaert de Graaf
In navolging van ontspanningsmassage is deze cursus fijn om te doen. Nu veel uren oefenen en leren.
Jasper Kranenburg
Erg leuke cursus. Belangrijke tips om ook op lange termijn te kunnen blijven masseren. Verbeterpunt: graag bij de ontspanningsmassage ook de anatomische benamingen in de les benoemen (de...Erg leuke cursus. Belangrijke tips om ook op lange termijn te kunnen blijven masseren. Verbeterpunt: graag bij de ontspanningsmassage ook de anatomische benamingen in de les benoemen (de spieren).
Rouan Fousert
Ik ben ontzettend blij deze ontspanningsmassage bij Anand gevolgd te hebben. Heel erg fijne sfeer, kleine groep en stap voor stap worden meegenomen, maakten deze cursus echt top! Ans heeft het...Ik ben ontzettend blij deze ontspanningsmassage bij Anand gevolgd te hebben. Heel erg fijne sfeer, kleine groep en stap voor stap worden meegenomen, maakten deze cursus echt top! Ans heeft het supergoed gedaan en heeft ons er heel fijn doorheen geholpen.
Wampie Pothast
Positieve stage en weer een vertrouwd gevoel. Veel geleerd van mijn lesdagen, waardoor de stage een succes was en ik anderen ook kon helpen.
Deborah Denise Timmerman
Erg leerzaam met de juiste uitleg. Veel aandacht.
Martin Pauwels
Super geweest! Erg veel opgestoken! Trainer met rust.