Anand.nl

Emke

Ik ben gekomen om weer meer vertrouwen in mijn gevoel intuitie te krijgen. Om te herontdekken hoe ik hier weer beter “bij kan komen”. De cursus heeft me dat zeker gebracht maar ook meer namelijk:... Ik ben gekomen om weer meer vertrouwen in mijn gevoel intuitie te krijgen. Om te herontdekken hoe ik hier weer beter “bij kan komen”. De cursus heeft me dat zeker gebracht maar ook meer namelijk: hoe zorg ik ervoor dat ik niet word overspoeld door energie van anderen. Hoe kan ik zorgen beter bij mezelf te blijven. Ik wist niet dat de cursisten allemaal dit volgen als onderdeel van massage opleiding. Ondanks dat niet hinderlijk. Wel grote groep. Dank voor deze dag!

Sonia Pacheco Calzada

Wat een geweldig weekend! In een korte tijd heel veel geleerd! Ik vond alles leuk! Ik wil verder met andere cursus maar ik weet nog niet wat! Bedankt Raymond en meiden!

Danny Marees

Raymond ik wil je bedanken voor de heldere en duidelijke uitleg die je hebt gegeven in de cursus stoel massage. Wellicht tot de volgende keer. Ik vond de cursus top! Zaandam: Leuke gezellige ruimte,... Raymond ik wil je bedanken voor de heldere en duidelijke uitleg die je hebt gegeven in de cursus stoel massage. Wellicht tot de volgende keer. Ik vond de cursus top! Zaandam: Leuke gezellige ruimte, ik voel me meteen thuis/ruimte voelt goed. Sanitaire voorzieningen kunnen wel even beter!

Nazia Thakoer

Leerzame cursus. Veel geleerd in korte tijd. Ik heb een leuk weekend achter de rug. Mijn bedoeling is om de hele opleiding te volgen. Alleen gaat niet alles volgens planning. Ik heb nu de cursus... Leerzame cursus. Veel geleerd in korte tijd. Ik heb een leuk weekend achter de rug. Mijn bedoeling is om de hele opleiding te volgen. Alleen gaat niet alles volgens planning. Ik heb nu de cursus ontspanning en klassieke massage gedaan. Deze heb ik ertussen gepropt omdat ik weet dat de vraag ernaar groot is – vooral op werk. Nog een aantal cursussen voor jaar 1 staat gepland. Ik heb er zin in. In mei Ayurvedische massage. Maar top cursus en instituut. Dikke 10.

Ans

Bij de cursus Mindfulness krijg je een duidelijk werkboek, er zijn goede online modules en interessante YouTube aanvullingen. Er worden prima begeleide meditaties gegeven en er was een prettige... Bij de cursus Mindfulness krijg je een duidelijk werkboek, er zijn goede online modules en interessante YouTube aanvullingen. Er worden prima begeleide meditaties gegeven en er was een prettige sfeer in de groep.

Joyce Starreveld

Dit weekend stage gelopen bij de cursus ontspanningsmassage. Door alle herhaling en het meekijken en corrigeren veel geleerd. Zo word je weer meer bewust van bepaalde houdingen. Ik vond het in het... Dit weekend stage gelopen bij de cursus ontspanningsmassage. Door alle herhaling en het meekijken en corrigeren veel geleerd. Zo word je weer meer bewust van bepaalde houdingen. Ik vond het in het begin best spannend maar naarmate het weekend vorderde kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Ook leuk om de vorderingen van de cursisten te zien. Heel erg bedankt voor dit weekend.

Ans

Het waren inspirerende dagen waarin een mooie inleiding tot Ayurveda is gegeven qua voeding en dasha’s. Na oefenen kun je een volwaardige massage met passende olie geven. Er was een goede sfeer in... Het waren inspirerende dagen waarin een mooie inleiding tot Ayurveda is gegeven qua voeding en dasha’s. Na oefenen kun je een volwaardige massage met passende olie geven. Er was een goede sfeer in de groep, duidelijke uitleg.

Germaine

Ik heb de cursus als heel professioneel ervaren. Raymond is zeer goed op de hoogte van de Ayurveda, yoga en meditatie. De lessen zijn goed opgebouwd beginnen met yoga, en meditatie, daarna wordt de... Ik heb de cursus als heel professioneel ervaren. Raymond is zeer goed op de hoogte van de Ayurveda, yoga en meditatie. De lessen zijn goed opgebouwd beginnen met yoga, en meditatie, daarna wordt de massage voor gedaan en ga je het samen oefenen. Ook wordt er in een les olie op maat gemaakt.

Nadine de Boer

Dit was voor mij een hele mooie introductie naar de Ayurveda. Een heel compleet beeld bij wat er allemaal komt kijken bij een Ayurvedische massage. Mijn lievelings om te krijgen en om te geven. Het... Dit was voor mij een hele mooie introductie naar de Ayurveda. Een heel compleet beeld bij wat er allemaal komt kijken bij een Ayurvedische massage. Mijn lievelings om te krijgen en om te geven. Het geeft mij een onwijze rust, ook tot een paar dagen na de cursus en tijdens het oefenen.

Mirjam

Dankzij deze cursus heb ik mijn kennis over Ayurveda kunnen verdiepen en geleerd hoe ik deze kan toepassen in een ayurvedische massage. De yoga en meditatie geven veel diepgang aan de cursus.... Dankzij deze cursus heb ik mijn kennis over Ayurveda kunnen verdiepen en geleerd hoe ik deze kan toepassen in een ayurvedische massage. De yoga en meditatie geven veel diepgang aan de cursus. Dankbaar voor deze lessen van Raymond.