Massagecursus: De cursus heb ik ervaren als zeer constructief, systematisch en heel logisch van opbouw. Er is nadrukkelijk aandacht voor de masseur zoals houding, bewegingen waar je op kunt letten....Massagecursus: De cursus heb ik ervaren als zeer constructief, systematisch en heel logisch van opbouw. Er is nadrukkelijk aandacht voor de masseur zoals houding, bewegingen waar je op kunt letten. De blokken per dag zijn goed opgebouwd en volledig parallel aan het cursusboek. Pauzes tussen de middag (eten+corve) mogen wel iets langer.
Yoga: niet aan meegedaan.
Verzorging: Met veel aandacht en enthousiasme voor de ayurveda en de deelnemers.
Verblijf/omgeving: sober, doch ruim voldoende voor de cursus, mooie omgeving.
Nelli
De massage: Als een stagaire heb ik weer goed kunnen herhalen wat ik heb al geleerd en ook wat erbij geleerd, zelf massage van Raymond ontvangen. Echt aan te raden om stage bij Anand te lopen! Dank...De massage: Als een stagaire heb ik weer goed kunnen herhalen wat ik heb al geleerd en ook wat erbij geleerd, zelf massage van Raymond ontvangen. Echt aan te raden om stage bij Anand te lopen! Dank je wel voor een geweldige week!
Yoga cursus: Een mooie aanvulling op de massageweek. Heel interessant werd verteld over chakra's. Veel yoga oefeningen gedaan. Lekker gemediteerd. En ook over ademhaling geleerd. Kortom, heel leerzaam en interessant! Hartelijk dank!
Verzorging: Een fantastische verzorging! Elke dag kregen we alleen maar verse biologische, vegetarische maaltijden. Heel gevarieerd! En dat was echt smullen!!! Komplimenten aan koks!!!Daardoor geinspireerd zelf zo thuis gaan eten! Nieuwe gerechten en producten geleerd! Mooi verteld over 6 smaken van Ayurveda! Zeer bedankt!!
Verblijf/omgeving: Het was leuk om met allen in een grote huis te verblijven. Was heel gezellig, veel ervaringen en verhalen uitgewisseld. Veel samen gelachen en ook geoefend. Omgeving is heel rustig, heel mooi om te wandelen. Als je rust wil, is een pefecte plek om hier te zijn.
Patricia
Wat een fijne cursus. En wat een heerlijke groep mensen. Je komt allemaal met hetzelfde voor ogen, dus de sfeer is gelijk heel open en ontspannen. De begeleiding door Raymond en zijn team stagiaires...Wat een fijne cursus. En wat een heerlijke groep mensen. Je komt allemaal met hetzelfde voor ogen, dus de sfeer is gelijk heel open en ontspannen. De begeleiding door Raymond en zijn team stagiaires is fantastisch. Heel veel geleerd en ik ga zeker nog een cursus doen bij Anand.
Rachel
Prettige sfeer waarin na een duidelijke demonstratie en uitleg in relaxte sferen geoefend kon worden. Fijn dat ik samen met mijn partner kon oefenen. Er werd prima voor ons gezorgd met koffie/thee....Prettige sfeer waarin na een duidelijke demonstratie en uitleg in relaxte sferen geoefend kon worden. Fijn dat ik samen met mijn partner kon oefenen. Er werd prima voor ons gezorgd met koffie/thee. Leuke cursusleider en ook hele fijne stagiaires. Top!
Dewy Heblij
Het was een hele fijne cursus. Alles werd rustig uitgelegd, dus het is allemaal goed te volgen. Na twee dagen kan ik zeggen het masseren al goed onder de knie te hebben. Deze cursus is zeker een...Het was een hele fijne cursus. Alles werd rustig uitgelegd, dus het is allemaal goed te volgen. Na twee dagen kan ik zeggen het masseren al goed onder de knie te hebben. Deze cursus is zeker een aanrader!
Mike Pomper
Het lesboek is duidelijk en netjes. De praktijk was ook erg leuk. Het was leerzaam en nuttig. Ook de lengte van de cursus is voldoende. Anita legde alles goed en duidelijk uit.
Aryanna Herscheid
Anita is een fijne docent, ze geeft goede uitleg en is rustig. Het was een leuke groep met cursisten. Ik vond het erg leuk om als stagiaire de cursisten te kunnen ondersteunen. Ik heb hierdoor zelf...Anita is een fijne docent, ze geeft goede uitleg en is rustig. Het was een leuke groep met cursisten. Ik vond het erg leuk om als stagiaire de cursisten te kunnen ondersteunen. Ik heb hierdoor zelf ook weer veel geleerd en beleefd.
Cobie Koekebakker
De cursus klassieke massage is een echte aanrader. De theorie, het hoe en wat, wordt goed uitgelegd door de docente Anita. Mede dankzij nog twee stagiaires was er prima begeleiding tijdens de twee...De cursus klassieke massage is een echte aanrader. De theorie, het hoe en wat, wordt goed uitgelegd door de docente Anita. Mede dankzij nog twee stagiaires was er prima begeleiding tijdens de twee dagen.
John Derks
Wat ik heb geleerd in deze cursus: vertrouwen op je gevoel. Wat ik goed vond aan deze cursus: fijne oefeningen, afwisselend, veel uitwisseling. Heb je docenten feedback: Wietse is een fijne docent!...Wat ik heb geleerd in deze cursus: vertrouwen op je gevoel. Wat ik goed vond aan deze cursus: fijne oefeningen, afwisselend, veel uitwisseling. Heb je docenten feedback: Wietse is een fijne docent! Rustig en ook enthousiast.
John Derks
Wat ik geleerd heb: weer nieuwe technieken of nieuwe vormen van meditaties. Wat ik goed vond: heerlijk ontspannen. Hands-on cursus met veel doen en ervaren. Wietse is een heerlijk spontaan persoon...Wat ik geleerd heb: weer nieuwe technieken of nieuwe vormen van meditaties. Wat ik goed vond: heerlijk ontspannen. Hands-on cursus met veel doen en ervaren. Wietse is een heerlijk spontaan persoon die ook goed uitleg kan geven.