Ik vond de cursus ayurvedische massage, die deel uitmaakt van de opleiding, een hele bijzondere cursus. Anders dan ontspanningsmassage en klassieke massage. Hier wordt lichaam en geest als een...Ik vond de cursus ayurvedische massage, die deel uitmaakt van de opleiding, een hele bijzondere cursus. Anders dan ontspanningsmassage en klassieke massage. Hier wordt lichaam en geest als een geheel behandeld, dus je gehele wezen. Hieruit ontstaan prachtige dingen. Deze massage doet meer dan ontspannen. Een echte aanrader!
Martine
De cursus ayurvedische massage is een mooie veelzijdige cursus, waarbij je en een prachtige massage leert, massage olie leert maken, de constitutie en disbalans van de persoon leert bepalen, en...De cursus ayurvedische massage is een mooie veelzijdige cursus, waarbij je en een prachtige massage leert, massage olie leert maken, de constitutie en disbalans van de persoon leert bepalen, en daarnaast ook nog yoga en meditatie beoefent. Een heel volwaardige cursus. De verdeling over twee keer drie dagen is ook heel prettig. Hierdoor heb je tussentijds voldoende tijd om je deel 1 van de massage eigen te maken. Ik gun iedereen het om zo'n massage te ontvangen, maar het geven is net zo fijn.
Harrie
Geweldige cursus. De 6 dagen waren voorbij voordat we er erg in hadden. Goede samenstelling van de cursus met yoga en meditatie als toepasselijke aanvulling. Ik masseer al jaren, maar deze cursus...Geweldige cursus. De 6 dagen waren voorbij voordat we er erg in hadden. Goede samenstelling van de cursus met yoga en meditatie als toepasselijke aanvulling. Ik masseer al jaren, maar deze cursus maakt mij op sommige momenten emotioneel. Raymond weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt. Ik ga deze week direct oefenen!
Jeannette van Vulpen
Na de ontspanningsmassage ben ik ook de klassieke massage gaan volgen. Raymond ik wil je bedanken voor de duidelijke uitleg. Ik heb voor mijn idee weer veel geleerd, waardoor ik het masseren nog...Na de ontspanningsmassage ben ik ook de klassieke massage gaan volgen. Raymond ik wil je bedanken voor de duidelijke uitleg. Ik heb voor mijn idee weer veel geleerd, waardoor ik het masseren nog leuker vind! Ook wens ik de leuke stagiares veel succes in de toekomst. Ik vond het fijn met jullie.
Hao
Heel veel geleerd, zowel theorie als praktijk. Het masseren wordt stap voor stap rustig doorlopen en er is genoeg tijd voor vragen. Na de cursus ontspanningsmassage is de cursus klassieke massage...Heel veel geleerd, zowel theorie als praktijk. Het masseren wordt stap voor stap rustig doorlopen en er is genoeg tijd voor vragen. Na de cursus ontspanningsmassage is de cursus klassieke massage zeer aan te raden.
Monique van Lierop
Heel fijne cursus. Veel aandacht voor het oefenen met behulp van Raymond en 3 stagiaires. Goede uitleg van alle theorie, het masseren en ook de procedure rondom de examinering. Ik raad deze cursus...Heel fijne cursus. Veel aandacht voor het oefenen met behulp van Raymond en 3 stagiaires. Goede uitleg van alle theorie, het masseren en ook de procedure rondom de examinering. Ik raad deze cursus klassieke massage zeker aan!
Risma Baidjoe
Goed voorbereid, duidelijkheid, blijft goed bij het onderwerp. Iets wat best gecompliceerd is wordt makkelijk te begrijpen. Twee fijne erg leerzame dagen. Bedankt! . . . . . . .
Aryanna Herscheid
Het was heel fijn om van Wietse les te krijgen, het vertrouwen wat hij uitstraalt maakt je rustig. Geleerd heb ik energie te ervaren, te voelen, te geven en ook te delen.De cursus Meditatie en...Het was heel fijn om van Wietse les te krijgen, het vertrouwen wat hij uitstraalt maakt je rustig. Geleerd heb ik energie te ervaren, te voelen, te geven en ook te delen.De cursus Meditatie en Intuïtie van Wietse is echt een aanrader naast de massage cursussen, omdat hij zo goied een brug weet te slaan van hoe je met jezelf en de massage cliënt om kan gaan, wat echt een verijking is om te kennen en vanuit eigen lief en lede dit toe te passen. Deze cursussen zijn echt een must.
Jonna Den Uyl
Het ging niet om trucjes of methoden maar om je eigenheid te vinden.Dat is niets in je dagelijkse routine moet inbouwen, maar veel meer iets wat er al is wat er altijd al is als je erbij stilstaat....Het ging niet om trucjes of methoden maar om je eigenheid te vinden.Dat is niets in je dagelijkse routine moet inbouwen, maar veel meer iets wat er al is wat er altijd al is als je erbij stilstaat. Het vertrouwde ikje weer leren af te stoffen. Wat ik goed vond aan deze cursus: dat er ruimte is voor je eigen gevoelens, emoties wat je wel en niet wil en dat dat allemaal ok is. Wietse brengt rust en ruimte, oordeelt niet en geeft daarmee gelegenheid om dieper in jezelf te gaan.
Aryanna Herscheid
Dat er verschil;lende vormen van meditatie zijn en dat ik meer voelde dan ik mij bewust was. Dat ik weer nieuwe ervaringen heb opgedaan en weer veel geleerd heb en mooie mensen heb ontmoet. Wat is...Dat er verschil;lende vormen van meditatie zijn en dat ik meer voelde dan ik mij bewust was. Dat ik weer nieuwe ervaringen heb opgedaan en weer veel geleerd heb en mooie mensen heb ontmoet. Wat is goed vond aan deze cursus: alles, de openheid, vertrouwdheid, de rust die de docent over zich heeft is heel prettig.Er is op deze dag veel diepgang geweest en dat was mooi. Veel aan deze dag gehad.