Anand.nl

Mariska Hilkes

Top! Voor herhaling vatbaar. Tot de volgende cursus. Thnx Bas! Goed overgebracht, lekker informeel en gezellig.

Jacqueline Sandhovel

Zullen we het nog een keertje overdoen? :) Op naar deel 2, klassieke massage.

Milou Hüsken

Veel geleerd, en direct te gebruiken. Dag 1 was wat mij betreft wat traag, vooral qua start, voorstellen, instellen, tafel, etc. Dag 2 was beter. Mogelijk ook een te grote groep: veel vragen gaf... Veel geleerd, en direct te gebruiken. Dag 1 was wat mij betreft wat traag, vooral qua start, voorstellen, instellen, tafel, etc. Dag 2 was beter. Mogelijk ook een te grote groep: veel vragen gaf vertraging.

Diana Lucassen

Ik vond het een hele fijne, leerzame cursus. Ik heb er veel van geleerd. Het werd ook op een hele ontspannende en leuke manier gegeven. Leuke groep ook.

Janila Stokey

Fijne groep. Goede uitleg. Twee dagen is wel net te kort om alles te behandelen. Drie dagen zou relaxter zijn.

Veerle van der Steen

Vond het een erg fijne cursus. Het weekend was met een relatief grote groep, maar toch individuele aandacht. Veel geleerd waarmee ik echt iets kan.

Chris Lelieveldt

Mooie ervaring met fijne mensen. Bas is een mooie kerel met veel ervaring.

Miranda

Mooie eerste ervaring, door deze ervaring nog meer gemotiveerd om een vervolgcursus te doen. Duidelijke en prettige les van Bas.

Fabiënne de Leeuw

Fijne groep. De uitleg was heel duidelijk en de trainer was heel fijn om de cursus mee te volgen. Bedankt.

Rachel Wakimura

Ans heeft een prettige manier van lesgeven. Ook is het efficiënt in verband met audio en video back-up training. Veel aandacht voor de cursist en straalt rust uit. Ze legt het goed uit, wat ook... Ans heeft een prettige manier van lesgeven. Ook is het efficiënt in verband met audio en video back-up training. Veel aandacht voor de cursist en straalt rust uit. Ze legt het goed uit, wat ook blijft hangen. Het is niet rommelig.