Anand.nl

Harrie

Mooi vervolg op Reiki 1 Cursus. Leuke groep cursisten. De basis is er. Nu nog veel oefenen. Ik heb wel wat moeite om de energie goed te voelen omdat het gebruik van de symbolen mij in het denken... Mooi vervolg op Reiki 1 Cursus. Leuke groep cursisten. De basis is er. Nu nog veel oefenen. Ik heb wel wat moeite om de energie goed te voelen omdat het gebruik van de symbolen mij in het denken brengt, waardoor ik van het ervaren word afgeleid. Mogelijk verandert dat zodra de reiki symbolen meer bekend zijn bij mij.

Martine

Heel verhelderende cursus. Voor mij meer duidelijkheid, aangezien ik de klassieke massage eerst gedaan had. Dit keer daardoor meer ontspanning en zelfverzekerdheid kunnen ervaren. Zin om aan de slag... Heel verhelderende cursus. Voor mij meer duidelijkheid, aangezien ik de klassieke massage eerst gedaan had. Dit keer daardoor meer ontspanning en zelfverzekerdheid kunnen ervaren. Zin om aan de slag te gaan thuis!

Ans

Sfeervolle locatie. Zeer duidelijke uitleg. Goede sfeer in de groep, luchtig. Goede begeleiding door stagiaires ook. Doordat ik eerst de klassieke massage heb gevolgd en daarna de... Sfeervolle locatie. Zeer duidelijke uitleg. Goede sfeer in de groep, luchtig. Goede begeleiding door stagiaires ook. Doordat ik eerst de klassieke massage heb gevolgd en daarna de ontspanningsmassage vallen er nu pas bij de cursus ontspanningsmassage veel dingen op hun plek. Ik zou het anderen daarom aanraden om eerst de ontspanningsmassage te volgen en daarna de klassieke massage cursus.

Annika

Rustige, duidelijke uitleg. Fijn om eerst te zien en vervolgens zelf te geven. De begeleiding door 2 stagiaires is erg fijn. Zeker het samen masseren is heel leerzaam. Tips over de houding kan je... Rustige, duidelijke uitleg. Fijn om eerst te zien en vervolgens zelf te geven. De begeleiding door 2 stagiaires is erg fijn. Zeker het samen masseren is heel leerzaam. Tips over de houding kan je meteen inzetten. De opbouw van de opleiding is prettig. De onderlinge sfeer ook. Dankjulliewel!

Tamara Huiberts

Heldere uitleg en demonstratie van de massage. Voorbeelden waren duidelijk en de begeleiding tijdens de cursus werd genoeg tijd aan besteed. Raymond is toegankelijk en staat open om te helpen en... Heldere uitleg en demonstratie van de massage. Voorbeelden waren duidelijk en de begeleiding tijdens de cursus werd genoeg tijd aan besteed. Raymond is toegankelijk en staat open om te helpen en ondersteunen met passie.

De yogalessen zijn fijn, rustig en waardevol. Fijn tempo, ook met uitleg van de chakra's. Jacqueline geeft de yoga lessen en zij is een lieve vrouw. Ze geeft wijze lessen en is toegankelijk. Ze staat open om te delen buiten de lessen. Absoluut een meerwaarde voor de ayurveda massage week.

De verzorging krijgt van mij een 10+ Alle maaltijden zijn met liefde en zorg bereid. Beter dan mijn verwachtingen. Het was een eye opener om zo met voeding om te gaan.

Het verblijf is fijn. De natuur, het huis, wauw! Elke dag wandelingen kunnen doen en lekker terugtrekken op mijn eigen tempo. Voor mij 100% meerwaarde dat ik een eigen kamer had.

Niks gemist! Super fijne, leerzame mooie en super week gehad!

Mieke

Zeer goede cursus. Duidelijke uitleg en instructies. Veel geleerd deze week. Goede opbouw van de cursus / lessen.

Ik heb fantastisch gegeten. Zeer gevarieerd.

Nette kamer....

Ik heb fantastisch gegeten. Zeer gevarieerd.

Nette kamer. Fijne en rustige omgeving. Mooie wandeltochten gemaakt in de natuur.

Zoë

Een zeer complete cursus waarin binnen een week alle kneepjes aan bod komen voor het geven van een full-body massage. Vooral praktijkgericht, maar ook een stukje basis theorie over ayurveda komt aan... Een zeer complete cursus waarin binnen een week alle kneepjes aan bod komen voor het geven van een full-body massage. Vooral praktijkgericht, maar ook een stukje basis theorie over ayurveda komt aan bod. Leuke en gezellige groep.

Karin

Heel fijne uitbreiding op Reiki 1. Ik heb het voelen van de Reiki energie veel helderder ervaren. De symbolen helpen mij mijn aandacht bij de energie te houden. Ha gier de komende weken zeker mee... Heel fijne uitbreiding op Reiki 1. Ik heb het voelen van de Reiki energie veel helderder ervaren. De symbolen helpen mij mijn aandacht bij de energie te houden. Ha gier de komende weken zeker mee oefenen. Heel fijne dag. Zonnige groet, Karin

John Derks

Ik heb een mooie dag voor Reiki 2 gehad. Het blijft onverklaarbaar maar heel erg bijzonder. De symbolen voegen ook iets toe aan de behandeling. Ook de behandeling zittend op de stoel of liggend op... Ik heb een mooie dag voor Reiki 2 gehad. Het blijft onverklaarbaar maar heel erg bijzonder. De symbolen voegen ook iets toe aan de behandeling. Ook de behandeling zittend op de stoel of liggend op de behandeltafel zijn fijn. Ook een stukje positieve psychologie wat je het universum in kan sturen.

Marjo

Ik heb deze 2 dagen durende cursus klassieke massage erg veel geleerd! Het was intensief, zinvol en plezierig. Raymond legt het zeer goed uit en behandelt ook de achtergrond op een duidelijke manier.