De cursus stoelmassage is een leuke aanvulling op de andere massages die ik al heb geleerd via Anand opleidingen. Zoals altijd weer heel duidelijke instructies, zodat je na de cursus ook echt de...De cursus stoelmassage is een leuke aanvulling op de andere massages die ik al heb geleerd via Anand opleidingen. Zoals altijd weer heel duidelijke instructies, zodat je na de cursus ook echt de hele massage kunt geven.
Annoesjka
Zeer prettige sfeer en heldere uitleg door Raymond. Veel ruimte voor interactie en eigen ervaringen. Uitgebreide reader met audio en video toelichting. Heel veel aan gehad! En nu maar toepassen in...Zeer prettige sfeer en heldere uitleg door Raymond. Veel ruimte voor interactie en eigen ervaringen. Uitgebreide reader met audio en video toelichting. Heel veel aan gehad! En nu maar toepassen in de praktijk.
Cynthia
Ik heb een goede cursusdag gehad. Uitgebreid over reiki gesproken en veel geoefend. Het werd allemaal erg duidelijk uitgelegd. Ik voelde me aan het eind erg ontspannen en gemotiveerd om er mee...Ik heb een goede cursusdag gehad. Uitgebreid over reiki gesproken en veel geoefend. Het werd allemaal erg duidelijk uitgelegd. Ik voelde me aan het eind erg ontspannen en gemotiveerd om er mee verder te gaan.
Jaëlla
Relaxte ontspannen sfeer, leuke mede cursisten, er was veel tijd en aandacht voor vragen en uitleg. Een beetje theorie, maar vooral lekker aan de slag met de praktijk. Gewoon een topcursus!
Petra
Vandaag was een bijzondere, voor mij waardevolle dag. Een nieuwe ervaring op dit gebied, een mooie aanvulling. Het maakte veel los, positief gezien. Ik ga er zeker mee verder. Hartelijk dank!
Barbara
Reiki 3B was een bijzondere ervaring en ging voor mij heel natuurlijk. De verschillende personen een initiatie geven leverde mij verschillende inzichten op en dat was bijzonder om te delen.
Inge
Duidelijke manier van in kaart brengen wat intuïtie kan zijn voor iemand. Goed zelf uit te voeren oefeningen om mee aan de slag te gaan. Ik kan deze cursus van anand opleidingen zeker aanbevelen als...Duidelijke manier van in kaart brengen wat intuïtie kan zijn voor iemand. Goed zelf uit te voeren oefeningen om mee aan de slag te gaan. Ik kan deze cursus van anand opleidingen zeker aanbevelen als je meer over je intuïtie te weten wil komen.
Ruud
De cursus heeft me meer duidelijkheid gegeven over wat intuïtie is. En wat te doen om antwoorden op vragen te krijgen. Fijne relaxte sfeer. Raymond stond open voor vragen en gaf heldere antwoorden.
Joyce
Ik vond het een hele leerzame cursus. De manier van lesgeven is heel prettig, ontspannen sfeer. Hele duidelijke uitleg van Raymond. Ik kijk ernaar uit om te gaan oefenen en verder te gaan met de...Ik vond het een hele leerzame cursus. De manier van lesgeven is heel prettig, ontspannen sfeer. Hele duidelijke uitleg van Raymond. Ik kijk ernaar uit om te gaan oefenen en verder te gaan met de opleiding wellness masseur.
Bastiaan
Erg blij met de cursus. De leerstof is wel veel voor 2 cursusdagen. Sommige massage handgrepen begrijp ik nog steeds niet goed, maar over het algemeen is het wel goed te doen. Fijn om de laatste...Erg blij met de cursus. De leerstof is wel veel voor 2 cursusdagen. Sommige massage handgrepen begrijp ik nog steeds niet goed, maar over het algemeen is het wel goed te doen. Fijn om de laatste middag een langere massage te geven en te ontvangen. Ik kom graag nog een keer terug om de cursus te herhalen, ik begreep dat dit voor de helft van de prijs kan.