Anand.nl

Belle

Ik vond het een fijne cursus. Goede begeleiding met heldere uitleg. Veel ervaring kunnen delen met andere cursisten. Raymond is een hele fijne leraar. Hij heeft veel kennis over zijn vak en doet dit... Ik vond het een fijne cursus. Goede begeleiding met heldere uitleg. Veel ervaring kunnen delen met andere cursisten. Raymond is een hele fijne leraar. Hij heeft veel kennis over zijn vak en doet dit met passie. Erg leuk om mee te maken.

Ilse

Fijne cursus, veel geleerd de afgelopen 2 cursusdagen. Heldere uitleg van de verschillende technieken. Oefening na de cursus is wel echt nodig om de massage goed in de vingers te krijgen.

Ilse

Alweer een geslaagd weekend! Zeer goede aanvulling op de ontspanningsmassage. Goed dat er aan het eind nog een stuk wordt herhaald. En de keuze tot het nemen van een proefexamen was ook een goede... Alweer een geslaagd weekend! Zeer goede aanvulling op de ontspanningsmassage. Goed dat er aan het eind nog een stuk wordt herhaald. En de keuze tot het nemen van een proefexamen was ook een goede voorbereiding voor het examen.

Harrie

Deze cursus klassieke massage is een mooie aanvulling op de ontspanningsmassage cursus. Enthousiaste docent en stagiaires geven goede tips en verbetering van je houding en van de verschillende... Deze cursus klassieke massage is een mooie aanvulling op de ontspanningsmassage cursus. Enthousiaste docent en stagiaires geven goede tips en verbetering van je houding en van de verschillende massagegrepen. Leuke groep studenten

Inge

Ik vond het weekend heel erg fijn. Het was meer ontspannen dan de ontspanningsmassage cursus omdat ik nu wist welke spiergroepen ik hoe moest behandelen, en dus alleen maar de techniek hoefde te... Ik vond het weekend heel erg fijn. Het was meer ontspannen dan de ontspanningsmassage cursus omdat ik nu wist welke spiergroepen ik hoe moest behandelen, en dus alleen maar de techniek hoefde te leren. Het massage ontvangen van Raymond was een enorm leermoment.

Parco

Leuk om nu het vervolg van de ontspanningsmassage cursus te hebben gedaan. Fijn om de wellness massage in 2 delen te doen. Verder weer een fijne leraar en mooie groep. Ik beveel deze cursus van... Leuk om nu het vervolg van de ontspanningsmassage cursus te hebben gedaan. Fijn om de wellness massage in 2 delen te doen. Verder weer een fijne leraar en mooie groep. Ik beveel deze cursus van harte aan!

Laura

Heel goed te volgen, niet al te complex in verhouding tot andere massage technieken. Goed tempo in de cursus en ook voldoende herhaling om de leerstof goed eigen te kunnen maken. Fijn om te geven en... Heel goed te volgen, niet al te complex in verhouding tot andere massage technieken. Goed tempo in de cursus en ook voldoende herhaling om de leerstof goed eigen te kunnen maken. Fijn om te geven en te ontvangen.

Barbara

Als stagiaire bij deze cursus was dit voor mij zeer leerzaam om te zien hoe informatie en in dit geval ook de emoties loskomen. Zeer boeiend om de ruimte te kunnen krijgen om de cursisten ook tips... Als stagiaire bij deze cursus was dit voor mij zeer leerzaam om te zien hoe informatie en in dit geval ook de emoties loskomen. Zeer boeiend om de ruimte te kunnen krijgen om de cursisten ook tips en ervaringen mee te geven.

Sytze

Zeer leerzaam! Prima cursusleider die weet wat hij doet. De cursuslocatie is schitterend gelegen in de natuur. Fijn dat je behalve technieken veel over jezelf en de mens in het algemeen leert!!... Zeer leerzaam! Prima cursusleider die weet wat hij doet. De cursuslocatie is schitterend gelegen in de natuur. Fijn dat je behalve technieken veel over jezelf en de mens in het algemeen leert!! Raymond verstaat de kunst te luisteren! Dank!!

Ellen

Geweldige cursus met enorm fijne energie. Zowel bij de begeleiding als de cursisten. Ik heb niet alleen van de massages genoten, maar ook van alles wat er bij kwam kijken, zoals yoga en meditatie.... Geweldige cursus met enorm fijne energie. Zowel bij de begeleiding als de cursisten. Ik heb niet alleen van de massages genoten, maar ook van alles wat er bij kwam kijken, zoals yoga en meditatie. Iedereen super bedankt, vooral Raymond en de stagiaire Rilana die ons super begeleid hebben.