Actualiteit van de website
Kwaliteit van de reviews

Janssen Hubert

Interessante app nieuwtjes om iedere dag naar uit te kijken.

Wat kan Androidplanet.nl nog verbeteren aan haar website?

Leuk en eenvoudig te gebruiken. Overzichtelijk met interessante onderwerpen. Proficiat doe zo verder. Kijk er dagelijks naar uit. Gelijk de jeugd zou zeggen KEI GOED.

Mieke

Veel info.
duidelijk beschreven.
erg goed.

Stan Melotte

En de note 8?

Jammer geen artikel over slechte ondersreuning van LG. Geen updates voor 3016 lg stylus 2. Geen veiligheids updates!

Wat kan Androidplanet.nl nog verbeteren aan haar website?

Over howto root your phone schrijven

Gerard Visser

Ik vind Android planet een goede side ,ik heb er niet altijd de tijd ervoor om het te lezen in verband met mijn werk

Wat kan Androidplanet.nl nog verbeteren aan haar website?

Ik doe het even via deze weg sorry voor dat , ! . Ik ben tevreden met de informatie , 2 . Ik heb nu 4 verschilende Samsung S7 EDGE gebruikt en alle kregen ze mankementen , 3 keer glas van... Ik doe het even via deze weg sorry voor dat , ! . Ik ben tevreden met de informatie , 2 . Ik heb nu 4 verschilende Samsung S7 EDGE gebruikt en alle kregen ze mankementen , 3 keer glas van binnenuit kapot , ontzettende warmte ontwikkeling van het toestel , kan zijn warmte / hitte niet kwijt , weigert op te laden , als de temperatuur te hoog is , beveiliging slaat door , gewoon laden in de auto onmogelijk , moet eerst afkoelen , door gebruik te maken van koelkast of diepvries , voor je het toestel weer kunt laden , gelukkig waterdicht toestel , pluspunt , hehe , nee het toestel valt vies tegen , geen Adobe flashplayer te installeren , loop tegen heel veel websites aan die niet functioneren , dit weekend , beeldscherm weer kapot , nu heb ik donder en bliksem in het scherm , wacht vol verwachting op de Nokia 8 , eindelijhk een vertrouwd en een degelijk merk
, Voorheen Nokia en zal mijn Samsung uitfasseren en lekker terug naar de roots , Nokia , Yeah

Anton d'Hont

Ik kijk er elke week weer naar uit.
Super site. Dank jullie wel.

Gewoon zo doorgaan.

Ton

Top.

Ik heb ook een vraag over mijn note 4, is het is het mogelijk om nougat er op te krijgen of 8.0 Oreo?

Vriendelijke groet, Ton

Een geweldige manier om van de ontwikkelingen op de hoogte te blijven

Wat kan Androidplanet.nl nog verbeteren aan haar website?

Het is zo goed dat het eigenlijk niet beter kan

Anton

Ik kijk er elke keer weer met enorm veel plezier naar uit....al die toppers op het gebied van Android. Super informatie dankzij jullie.
Ga zo door. Groetjes.... Anton

Wat kan Androidplanet.nl nog verbeteren aan haar website?

Gewoon doorgaan zoals altijd...?

Redolf De wit

Zeer goed zo voort doen jongens

Alles zeer goed