&Work

MYMAP

Goede kandidaat gevonden via Bonque

Via via goede ervaring

Hans van der Linden

Enkele weken geleden werd ik door Bonque benaderd voor een nieuwe baan. Tijdje niets gehoord, maar kort geleden nam Desley contact met me op. Sindsdien ging alles snel; meteen het eerste contact... Enkele weken geleden werd ik door Bonque benaderd voor een nieuwe baan. Tijdje niets gehoord, maar kort geleden nam Desley contact met me op. Sindsdien ging alles snel; meteen het eerste contact waaraan Desley me voorstelde heeft tot een nieuwe baan geleid. Een hele goede match. Binnenkort ga ik mijn nieuwe contract tekenen. Ik heb heel veel zin om in mijn nieuwe baan te beginnen.

Dank je wel Desley voor de snelle en adequate acties. En dank ook Bonque voor de prettige samenwerking.

Paul Visser

Prima ervaring,

Waarom heb je gekozen voor &Work?

goed contact, niet te opdringerig.

Robin Kramer

Met behulp van Desley van Bonque heb ik in één week tijd een baan gevonden bij een leuk bedrijf bij mij in de regio. Ik ben uiterst tevreden.

Waarom heb je gekozen voor &Work?

Ik heb via Bonque gesolliciteerd en ben daarbij in contact gekomen met Desley. Ik ben zeer tevreden over mijn contact met Desley en mijn ervaring met Bonque. Desley heeft op basis van mijn wensen... Ik heb via Bonque gesolliciteerd en ben daarbij in contact gekomen met Desley. Ik ben zeer tevreden over mijn contact met Desley en mijn ervaring met Bonque. Desley heeft op basis van mijn wensen met een aantal bedrijven contact opgenomen en ik ben vandaag bij één van die bedrijven aangenomen. Gedurende het proces heeft Desley rekening gehouden met mijn wensen en is het binnen één week gelukt om een baan voor mij te vinden. Al met al ben ik uiterst tevreden en zou ik een samenwerking met Bonque/Desley dan ook zonder twijfel aanraden.

Bratpack internetdiensten

Wij hadden altijd contact met Vinny, maar nu voor de laatste vacature met Desley, absoluut een waardig opvolger. Het begin verliep even stroef, maar dat is uiteindelijk meer dan helemaal goed... Wij hadden altijd contact met Vinny, maar nu voor de laatste vacature met Desley, absoluut een waardig opvolger. Het begin verliep even stroef, maar dat is uiteindelijk meer dan helemaal goed gemaakt waarvoor dank!

Waarom heb je gekozen voor &Work?

Snelle duidelijke communicatie, altijd leveren (5 uit 5) en betaalbaar!

Acenius B.V.

Met Desley vonden wij snel getalenteerde medewerkers. Desley communiceert snel en werkt professioneel. Kortom het is een plezier om met Desley en Bonque samen te werken.

Waarom heb je gekozen voor &Work?

Bonque heeft ons verrast met goede kandidaten.

Christian Makelaar

Een prettige ervaring. Eindelijk een andere manier van recruiten

Waarom heb je gekozen voor &Work?

Desley is de eerste recruiter die wel echt doet wat wordt beloofd. Hij zet zich daadwerkelijk voor je in en doet er alles aan op een passende plek te vinden

Danielle Verheijke / Softbrick

Met Bonque heb ik de afgelopen jaren fijn zaken gedaan, dit heeft wel te maken met een juiste persoon op de juiste plek binnen Bonque.
De samenwerking met Mike Gorter is echt geweldig!

Waarom heb je gekozen voor &Work?

Dit heeft met name met de samenwerking met Mike Gorter te maken.

Leon Wolters

De afgelopen periode samen met Jerry bezig geweest om onze vacature ingevuld te krijgen. Na overleg kregen we een aantal profielen door. Uit deze profielen is een geschikte kandidaat geworven welke... De afgelopen periode samen met Jerry bezig geweest om onze vacature ingevuld te krijgen. Na overleg kregen we een aantal profielen door. Uit deze profielen is een geschikte kandidaat geworven welke nu werkzaam is bij ons bedrijf. Prima contact en snel resultaat.

Verder geen toelichting

Marijn Schouten

Bonque heeft ons geholpen binnen enkele maanden twee goede ontwikkelaars te vinden en aan te nemen