Vlotte afhandeling en levering.

Winny Hogewoning

Wat een super service! Nog nooit zo goed meegemaakt! Nadat ik de my little pony had besteld, werd ik zo goed op de hoogte gehouden! Bevestiging, product volgen. En vrijdag avond besteld, dinsdag in... Wat een super service! Nog nooit zo goed meegemaakt! Nadat ik de my little pony had besteld, werd ik zo goed op de hoogte gehouden! Bevestiging, product volgen. En vrijdag avond besteld, dinsdag in huis!!!

Helder, duidelijk en makkelijk bestel gemak.

Yuna-Sama

Knuffels snel geleverd, ik had ze binnen 2 dagen al binnen. Wel een beetje duur maar de goede qualiteit is het zeker waard! Ook hebben ze een groot aanbod aan Pokémon knuffels die verder bijna... Knuffels snel geleverd, ik had ze binnen 2 dagen al binnen. Wel een beetje duur maar de goede qualiteit is het zeker waard! Ook hebben ze een groot aanbod aan Pokémon knuffels die verder bijna nergens in Nederland aan te krijgen zijn. Product en voorraad informatie is ook goed actueel. Ook word je via de mail behoorlijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling (misschien net iets te veel, maar beter te veel dan te weinig). Ik ga hier zeker vaker bestellen. :)

Goede qualiteit, zeer groot assortiment, en goede actuele voorraad informatie. De knuffels komen ook precies overeen met de foto's.

Zeer snelle levering en zeer goed ingepakt

Veel aanbod en goede levering.

Goede communicatie over de status van je bestelling.

pinda

Snel en compleet geleverd

veel informatie op de site en informatie over verloop van de order was heel fijn

Prima ervaring, er werd snel gereageerd op de e-mail

Alle stappen in bestel/inpak proces werden gecommuniceerd

Snelheid van de levering

Ingrid

Overzichtelijke site, makkelijk besteld en snelle levering.

-heldere site en bestelmogelijkheid, snelle levering