Paul Stevens

Bestelling en levering verliepen vlot en probleemloos.

Alleen wat kleine dingetjes:

Ik miste een print-bare factuur op PDF in de emails.

Alleen wat kleine dingetjes:

Ik miste een print-bare factuur op PDF in de emails.

In de status update waarin de verzending wordt meegedeeld zou een vermelding van de transporteur wel handig zijn.

A.G.E.Nijenhuis

Net ontdekt dat de knuffel aan de staart kapot is.

A.Nijenhuis

Heel goed

A.Nijenhuis

Eindelijk de knuffel voor mijn kleindochter gevonden.
Alles is snel verlopen en ben heel erg tevreden.

P.G. Valenteijn

Ik heb hier in de laatste tijd wat knuffels besteld... deze kwamen goed binnen en altijd zeer snel...

Tracking van Schipment is niet standaart... Dit is bij meeste andere bedrijven wel zo... Kan begrijpen dat dit een klein bedrijfje is... maar vind dat tog jammer... ( Nooit nodig gehad hoor )

Ben Rasenberg

Na een lange tijd zoeken naar een specifieke pluche knuffel kwam ik uiteindelijk terug op deze website.
Hier vond ik precies wat ik nodig had in 3 verschillende varianten.
Nu zal dit...
Hier vond ik precies wat ik nodig had in 3 verschillende varianten.
Nu zal dit met ieder product anders zijn en een kwestie van geluk, maar alsnog was ik er van onder de indruk dat deze website oudere producten die normaal nergens meer te vinden zijn, beschikbaar stelt in een nieuwe staat.
Verder kon ik het natuurlijk niet laten om het assortiment even te bekijken om er achter te komen wat er nog meer wordt verkocht.
Mijn complimenten met deze unieke webshop en ga zo door.

Onderaan dit formulier staat tweemaal : 'leeftijd'
De tweede moet uiteraard 'geslacht' worden.
Behalve dit heb ik geen enkel aandachtspunt.

M.

Snel geleverd top kwaliteit :)

Snel geleverd top kwaliteit :)

Driebergen

Goede ervaring. de mailtjes werden ook snel en netjes beantwoord. levering was ook goed!

Het snel beantwoorden van mailtjes.

Enorme snelle levering

enorme snelle levering

brouwer

ik vind het zoeken op de site niet heel overzichtelijk, kunnen we bijvoorbeeld op naam zoeken , behalve op merk?