Berry Berry

Dikke prima

Snelle Levertijd, goed verpakt!

DHL

van der Hooft

Normaal

Instrumentmanufacturing

Snelle verzending, goede kwaliteit producten.

Meer specificaties over het product op eigen website

Reactie Antratek Electronics:

Beste Instrumentmanufacturing,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Beste Instrumentmanufacturing,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
U noemt als verbeterpunt om meer specificaties te vermelden. Van het product dat u besteld heeft, is de beschrijving inderdaad zeer summier. We zullen dit verbeteren.
Nogmaals dank voor uw feedback. Met uw informatie kunnen wij onze service verder verbeteren.
Antratek Electronics

Cees

Bijzonder snelle levering en keurig verpakt

Goed gesorteerd aanbod

Pascal Wilbers

Goede snelle service, goed verpakt

Advaqua

Kennis en dienstverlening is perfect!

PostNL

X

X

Dure verzendingskosten en administratiekosten

Reactie Antratek Electronics:

Beste,
Allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback.
Beste,
Allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback.
Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u niet goed op de hoogte was van de kosten voor het bestellen op rekening.
Deze kosten staan genoemd op de website bij de bestelinformatie, helaas worden deze kosten niet gecommuniceerd wanneer er orders op rekening per fax geplaatst worden. Wij zullen onderzoek doen om in de toekomst nieuwe klanten eerst te contacteren alvorens wij de order in behandeling nemen.
De administratiekosten komen te vervallen bij orders van € 250,- en hoger excl. BTW.
De kosten voor verzending naar bedrijven kiezen wij altijd voor DHL tenzij het anders wordt aangegeven door de klant. De reden hiervan is dat DHL uitsluitend tijdens kantooruren levert. DPD komt ook 's avonds en in het weekend wanneer bedrijven gesloten zijn. Als ze dan het pakket niet kunnen afleveren moet de klant deze zelf halen bij een parcelshop.
Indien u bij een eventuele volgende bestelling toch liever heeft dat de order met DPD wordt verzonden kunt u dit aangeven op uw inkoopopdracht.
U kunt als bedrijf ook bij ons op de website een bestelling plaatsen en deze dan vooruitbetalen met een creditcard of bankoverschrijving. Op die manier heeft u geen extra administratiekosten.
Onze excuses voor de onduidelijkheid en het ongemak.
Antratek Electronics

Landal Het Vennenbos

MBRT

C

Duidelijk, snel en prima kwaliteit.

Briefpost