Martijn Schiedon

Hoewel ruim voor 17:00 besteld, kwam het pakketje een dag later, echter de producten en het bestelproces zijn dik in orde.

Er staat op de website: "Bestelt u voor 17 uur op een werkdag, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verwerkt". Ik lees dat als "Bestelt u voor 17 uur op een werkdag, dan wordt uw bestelling nog... Er staat op de website: "Bestelt u voor 17 uur op een werkdag, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verwerkt". Ik lees dat als "Bestelt u voor 17 uur op een werkdag, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag aangeboden aan de pakketdienst, en krijg ik m'n bestelling dus de volgende dag aangeboden." Als dit niet zo is, moet dit duidelijker worden vermeld op de website.

PostNL

Reactie Antratek Electronics:

Beste Martijn Shiedon,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is goed te vernemen dat u tevreden bent over het bestelproces.
Vorige week was een moeilijke week voor de...
Beste Martijn Shiedon,
Vorige week was een moeilijke week voor de pakketdiensten in verband met de ijzel in het noorden van het land. Op de dag dat u bestelde, werden de pakketten daarom eerder opgehaald. Dit was vermeld in de winkelwagen. Ik kan mee heel goed voorstellen, dat het u ontgaan is. Dit is voor ons een belangrijk signaal om de communicatie verbeteren.
Antratek Electronics

Professioneel en klantgericht

helpen met mee denken

PostNL

Peter

Snelle en correcte levering! Super!

Pim Veld

Prettig om zaken mee te doen.

Op de website is het aantal producten per pagina niet instelbaar. Negen producten per pagina (in lijstvorm zelf maar zes) vind ik te weinig. Eigenlijk mag van mij alles op één pagina. Paginering... Op de website is het aantal producten per pagina niet instelbaar. Negen producten per pagina (in lijstvorm zelf maar zes) vind ik te weinig. Eigenlijk mag van mij alles op één pagina. Paginering vind ik nutteloos en lastig.

Ik kreeg twee tracking-links voor één bestelling. Per mail gevraagd waarom dat was, maar tot nu toe geen antwoord gekregen.

Reactie Antratek Electronics:

Beste Pim Veld,
De tip over paginering vinden wij een heel goed idee. Dat gaan we zeker doen. Hartelijk dank voor deze super tip!
Het probleem met de meerdere tracking links hebben we...
Beste Pim Veld,
Het probleem met de meerdere tracking links hebben we doorgegeven aan onze vervoerder en gevraagd het zo snel mogelijk op te lossen.
We danken u voor deze goede feedback.
Met vriendelijk groet,
Antratek Electronics

Francois Burren

Door de flexibele instelling van de medewerker kon ik mijn betaalde bestelling ophalen,
(voor Sinterklaas) ondanks op de website geen afhaal mogelijkheid vermeld wordt.

Overzichtelijke website met duidelijk beschrijving van de artikel.

NVT

Super snelle service

Briefpost

Wellens Dany

Positief

Snelle afhandeling/verzending

Koster

snelle levering, prima voor elkaar

Micah Westera

Snel en makkelijk.

Ik ben bij deze bestelling niks tegen gekomen.