Gerard

Het bestelde snel en efficient in huis

Nee, ging echt prima.

De Koning

Mooie webwinkel, duidelijk en overzichtelijk.

Fris ogende webwinkel met meer dan voldoende informatie.

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Zelden vertraging en goed te volgen pakketten.

Geweldig

Snelle levering, nazorg

Goed assortiment - redelijke prijzen

Assortiment

Luisteren naar klacht en niet maar wat concluderen

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Ik zou boven een bedrag van 25 euro / 50 euro gewoon Geen transportkosten willen betalen. Wanneer jullie kiezen voor 1 vervoerder, zijn er betere afspraken te maken over tarieven

dimitri

Vakkundig

na sturen mail mbt vragen

Jc Kleijn

Prima en super snelle service

Menno

Goed, snel en vakkundig.

Christophe

(Bewerkt)

Snel en correcte service

Een onderdeel was defect bij levering en werd 2 dagen later opnieuw bezorgd!

Omslachtig

Geen keuze in tijd vak

Reactie Antratek Electronics:

Beste Martijn,
Beste Martijn,
We betreuren het dat u niet blij bent met onze service, helaas is het niet helemaal duidelijk waarom u op alle fronten een zeer lage beoordeling geeft. We proberen even voor u een aantal punten toe te lichten:
U geeft aan dat u het betreurd dat er geen tijdvak keuze is bij 1 van de vervoerders die wij aanbieden. Dat klopt inderdaad, deze service bieden wij niet aan via onze vervoerders. Echter geven de meeste wel een tijdvak indicatie af op de dag van uitlevering en kan op basis daarvan ook een andere dag gekozen worden. Zo te zien heeft u deze vraag / opmerking een paar dagen terug per e-mail verstuurd waarop wij deze uitleg ook hebben gegeven.
De klantenservice is u helaas niet bevallen. Na het bekijken van het enige klantcontact met de vraag / opmerking over een tijdvak keuze, weten we niet zo goed waar u niet geheel tevreden over bent.
Het ‘Bestelgemak’ en de ‘info over verloop order’ heeft u als ruim onvoldoende aangegeven. Zo te zien in ons systeem heeft u behoorlijk snel de bestelling kunnen plaatsen, is deze volgens afspraak verzonden en geleverd. Tevens is er e-mail communicatie geweest met een factuur, bestelbevestiging en een track and trace code. Zou u dit voor ons kunnen toelichten? Wij willen natuurlijk graag weten waar we onze klanten beter op kunnen bedienen.
Met vriendelijk groet,
Antratek Electronics