Kwanten

Handige website, met de juiste informatie en links naar producten. Had een probleem dat het pakket even de weg kwijt was, de vriendelijkheid en bereidheid om te helpen zijn helemaal top!

Snelle reactie op mails, en correcte manier van handelen

Henk Apeldoorn

Het bestellen via de webwinkel van Antratek is in een woord probleemloos.

Antratek is de leverancier die nieuwe producten van Dragino als eerste op voorraad heeft. (PG1301 Lora Gateway module)

Helaas werd ipv de PG1301 een LG308 met 4G geleverd. Vermoedelijk verkeerd artikel ingepakt aangezien de pakbon wel overeen kwam met de bestelde PG1301. Op zich kan dit gebeuren en na telefonisch... Helaas werd ipv de PG1301 een LG308 met 4G geleverd. Vermoedelijk verkeerd artikel ingepakt aangezien de pakbon wel overeen kwam met de bestelde PG1301. Op zich kan dit gebeuren en na telefonisch contact ook netjes opgelost. Ik merk wel op dat de geleverde LG308 4G ruim 100 euro duurder is. Het is m.i. netjes wanneer hiervoor een passende waardering uitgesproken was geweest.

Carol

Vincent de Lau

De laatste tijd is het aanbod flink verbeterd en relevanter geworden voor particulieren (de 'makers'). De afhandeling was zeer professioneel, maar toch verassend!

Follow up per e-mail is erg goed.

Gert

Snel gevonden, en besteld.

Geen bijzonderheden

had niet direct in de gaten dat de prijzen ex. BTW waren. Maar nog steeds scherp en de snelle levering maakte veel goed.

Martijn

Snel geleverd

Reactie Antratek Electronics:

Beste Martijn,
We vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze service.
Beste Martijn,
We vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze service.
U heeft een kit naar ons gestuurd voor reparatie. We hebben de kit gerepareerd en naar u toegestuurd. Na ontvangst kon u de kit niet werkend krijgen. U heeft toen een andere gekocht die wel werkte. We hebben u toen gevraagd de kit op onze kosten terug sturen, maar u wilde dat niet doen.
We begrijpen heel goed dat u boos bent en willen daarom graag weten wat er mogelijk fout is gegaan met de afhandeling van uw klacht om het in de toekomst te voorkomen.
We bieden in ieder geval onze excuses aan en hebben de kit aan u terugbetaald.
Antratek Electronics

Delft Engineers

Degelijk bedrijf, fijn dat afhalen kan (zit helaas te ver uit de route om dit te doen)

Mensen aan de lijn krijgen die je echt kunnen helpen, echt top!

Datasheets op de website plaatsen.

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

PostNL is de vervoerder waarmee ik de beste ervaringen heb. Ze zijn snel, vroeg en vriendelijk bij ons.

Jw goes

Goede service en snelle afhandeling

Telefonische service

Progression

Overzichtelijke shop en groot assortiment.

Lico

Je word goed op de hoogte gehouden en makkelijk te bestellen

Een bericht gekregen dat het op woensdag binnen zou komen tussen 12 en 18 en dan om 18 een bericht krijgen dat het de dag erna geleverd word