Marietta van den Bouwhuijsen

Goede service-ervaringen. Ik woon in Den Haag maar woonde vroeger in Velp waar mijn vader vaak wijn betrok van Appeldoorn

Goedemorgen mevrouw van den Bouwhuijsen,
Goedemorgen mevrouw van den Bouwhuijsen,
Wat fijn dat u ons al een geruime tijd zo makkelijk weet te vinden via het internet en ontzettend leuk om te lezen dat er generatie op generatie wordt genoten van onze prachtige wijnen!
Team Wijnhandel Appeldoorn

Kirsten Van Oort

Kort maar krachtig!
Dank Kirsten

Peter

Goede kennis van zaken, klantvriendelijk en snelle service.

Goedemorgen Peter,
Dank voor de complimenten en fijn om te lezen dat u ons waardeert!
Team Appeldoorn.

Wim Jongmans

Ze hebben een aantal lekkere wijnen geselecteerd voor mijn kerstpakket en die naar meer smaken

Goedemorgen meneer Jongmans, beste Wim,
Goedemorgen meneer Jongmans, beste Wim,
Het is altijd prettig om een uitstekende review te ontvangen van een terugkerende klant. De Cantine due Palme Collezione Privata en o.a. Verdejo van Elvia zijn u in de smaak gevallen zie ik!
Een mooie dag vandaag en graag tot binnenkort.

Rombout

Uitstekend, goede website, hoewel deze wat minder interne reclame mag hebben. Nu wel erg druk.

Goedemorgen meneer Rombout,
Goedemorgen meneer Rombout,
Wat prettig dat u optimaal gebruik kunt maken van onze website en hartelijk dank voor de complimenten. Met interne reclame doelt u op onze wekelijkse nieuwsbrief? Heel graag tot een volgende keer online, of in onze winkel!

Tijn van de Loo

Prima service maar erg lange levertijd van 25 dagen

Beste meneer Buuts,
Beste meneer Buuts,
Hartelijk dank voor uw beoordeling van Wijnhandel Appeldoorn, het is fijn om te lezen dat u te spreken bent over onze service. De verwachte leverdatum van 29-01 op onze Drunken Monkey Limoncello staat op de bestelpagina aangeduid en in de bestelbevestiging nogmaals vermeld, echter begrijpen wij dat de kans bestaat dat deze u niet opgevallen zijn. Aan ons om dit te verbeteren!

Hans Roels

Uitstekend, zoals altijd

Goedemorgen Hans,
Hartelijk dank voor het beoordelen van Wijnhandel Appeldoorn. Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over de bestelde folderwijnen en onze service.
Geniet van de...
Goedemorgen Hans,

Markslag

Snelle correcte afwikkeling van de bestelling

Goedemiddag meneer Markslag,
Hartelijk dank voor het beoordelen van Wijnhandel Appeldoorn. Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over de Italiaanse wijn en onze service.
Geniet van...
Goedemiddag meneer Markslag,

E.van Vuuren

Goed en correct snelle levering

Goedemiddag meneer van Vuuren,
Hartelijk dank voor het beoordelen van Wijnhandel Appeldoorn. Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over de bestelde wijnen en onze service.
Geniet van...
Goedemiddag meneer van Vuuren,

elbert vroegindeweij

Uitmuntend

Goedemiddag meneer Vroegindeweij,
Bedankt voor deze fijne waardering!
Geniet van de wijnen en graag tot ziens,