PCMF ( Pander Consultancy Mid Friesland

Goede internetsite en nette afhandeling met vlotte levering

Beste PCMF,
Hartelijk dank voor het beoordelen van Wijnhandel Appeldoorn. Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over de bestelde wijnen en onze service.
Geniet van de wijn en graag...
Beste PCMF,
Geniet van de wijn en graag tot ziens,

C

Ruime keuze, ook goede alcoholvrije wijnen. Nette levering.

Goedemiddag mevrouw C,
Goedemiddag mevrouw C,
Bedankt voor het nemen van uw tijd om een reactie te plaatsen, wij stellen dat zeer op prijs. Fijn dat u bij ons een plek heeft gevonden om boeiende (alcoholvrije) wijnen te bestellen!

Frans Groenhout

Mooie wijnen en whisky's besteld en de volgende dag al thuis afgeleverd door Appeldoorn

Goedemiddag Frans,
Hartelijk dank voor de TOP-recensie! Wij wensen u veel genot aan de door uw bestelde wijnen en prachtige whisky's!

Wietze Feenstra

Goed assortiment, persoonlijk advies.
Mooi Wijnbericht, prettige bediening en efficiente eigen bezorgdienst

Goedemiddag meneer Feenstra,
Goedemiddag meneer Feenstra,
Bedankt voor uw complimenten omtrent ons assortiment en advies. Daarnaast vinden wij het fijn dat u alle tijd neemt om ons wijnbericht door te lezen en de bestelde wijnen optijd uw adres hebben bereikt.
Graag tot een volgende keer!

Eefje Walters

Goed advies, goede kwaliteit wijn en perfecte service.

Goedemiddag mevrouw Walters, beste Eefje,
Hartelijk bedankt voor de positieve recensie, we hopen dat je geniet van onze selectie bestverkochte wijnen uit 2020.
Met vriendelijke...
Goedemiddag mevrouw Walters, beste Eefje,

Margot

Prima wijn, prima service.

Beste Margot,
Geniet van de wijn en graag...
Beste Margot,
Geniet van de wijn en graag tot ziens,

Monique van Rooijen

Mooi aanbod, goede service, mooie winkel!

Goedemiddag mevrouw van Rooijen, beste Monique,
Bedankt voor de complimenten betreft ons aanbod, service en pand aan de Emmastraat! Wij hopen dat de Whisky goed is ontvangen :)
Met...
Goedemiddag mevrouw van Rooijen, beste Monique,

Ruepert

Prima bedrijf met snelle service

Beste meneer Ruepert,
Wat fijn dat u uw positieve ervaringen met ons bedrijf deelt, wij hopen dat de Portugese wijn u mag bevallen en graag weer tot een volgende keer!
Met vriendelijke...
Beste meneer Ruepert,

Jan Wagtendonk

Binnen 48 uur van de wijnen kunnen genieten. Prima geregeld

Goedemiddag meneer Wagtendonk,
Goed om te lezen dat de door uw bestelde wijn veilig & wel zijn aangekomen, binnen 48 uur!
Graag zijn wij u een volgende keer weer van dienst!
Met...
Goedemiddag meneer Wagtendonk,
Graag zijn wij u een volgende keer weer van dienst!

Peter, Utrecht

Snelle levering van mijn bestelling tegen een gunstig tarief.

Goedemiddag Peter,
Goedemiddag Peter,
Doordat er geen partijen tussen Riedel en Lés Génereux zit kunnen wij de door u bestelde Poleerdoeken tegen een gunstige prijs aanbieden! Hartelijk bedankt voor uw complimenten.