M. Weimar

Prima wijn en snel geleverd

Beste mevrouw Weimar,
Fijn om te lezen dat de Spaanse wijnen u veilig & wel bereikt hebben in een korte tijdsbestek.

Harmen

Goede service uniek en persoonlijk sortiment

Goedemiddag meneer van der Meulen,
Bedankt voor de uitstekende score voor Wijnhandel Appeldoorn, geniet van de verschillende wijnen!

Body & Beauty

Hoe kan ik oordelen over iets wat ik nog niet binnen heb gekregen?

Dus oordelen en sterren ga er vanuit dat het goedkomt maar mij deze mail sturen klopt niet vandaar de 4 sterren!! Hoe kan ik oordelen over iets wat ik nog niet binnen heb gekregen?

Productcode: 20201002
Drunken Monkey Limoncello - Peize

Goedemiddag mevrouw Berg,
Goedemiddag mevrouw Berg,
E-mails betreft productreviews worden automatisch verzonden 8 dagen na het plaatsen van uw bestelling, wij hopen dat de Drunken Monkey Limoncello het wachten waard is!
Uiterlijk 29-01 in huis!

Marijke Bruinewoud

De wijn is prima en de aflevering ook. Het enige dat ik miste was een afleverdatum en -tijd. Deze keer was ik toevallig thuis en kon ik de bestelling aannemen.

Goedemorgen mevrouw Bruinewoud,
Goedemorgen mevrouw Bruinewoud,
Goed om te horen dat de Italiaanse wijnen u bevallen, alles binnen de regio wordt met de eigen bode rondgebracht binnen 48 uur, vandaar geen T&T code.. wellicht zit daar nog een verbeterpuntje voor ons in. Alles buiten de regio gaat via POSTNL.
Desalniettemin dank voor de mooie score!
Team Wijnhandel Appeldoorn

John de Leeuw

Onduidelijk

Albert Sluis

Stockpoint Cosmetics B.V.

Uitstekende service toen I-deal betaling weigerde, heeft daardoor geen vertraging opgeleverd!

Ineke Koning-Buskermolen

Alles goed verpakt en snel bezorgt dus zeer tevreden

de Kruijk

Online besteld en zelf afgehaald. Alles top geregeld

Hans

Fantastische wijn en een geweldige persoonlijke bezorging.