Klantvriendelijk, prima advisering en levert topkwaliteit in wijn!
Jolanda Runhaar
Ik kreeg er een flessenopener bij als cadeautje. Mijn bestelde flessen hadden alleen...Prima! Pakket kwam niet aan. Bleek fles kapot te zijn. Ik werd hierover gebeld. Heel attent!
Ik kreeg er een flessenopener bij als cadeautje. Mijn bestelde flessen hadden alleen een draaidop. Geeft niets!
Werner van der Linden
Fantastisch bedrijf! mooie traditie en goede, eerlijke en snelle levering. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk.
Roy Witteveen
Appeldoorn al lang hoog geacht. Woon in Utrecht en kom niet mer zo vaak in Velp. Krijg nog steeds de nieuwsbrief die ik waardeer. Toch maar weer eens een maanddoos besteld en de eerste flessen...Appeldoorn al lang hoog geacht. Woon in Utrecht en kom niet mer zo vaak in Velp. Krijg nog steeds de nieuwsbrief die ik waardeer. Toch maar weer eens een maanddoos besteld en de eerste flessen waren als altijd van fijne kwaliteit/prijs verhouding. Ik denk dat ik toch wat vaker een maanddoos als verassings pakket ga kopen. Appeldoorn ga zo door.!!
Top wijnen en gisteren besteld en volgende dag in huis. super fijn en makkelijk
Ibok
Positief
Goede levering, snel en de wijn was van top kwaliteit!
Omdat een bestelde wijn niet op voorraad was is deze na overleg vervangen door een alternatief. Dit alternatief was bepaald niet soepel. Enigzina zuur. Dat was geen goede ervaring.