Elisabeth Blokhuis

Reactie Wijnhandel Appeldoorn:

Mooie gevarieerde wijnbestelling, voor ieder moment iets lekkers te kiezen.. Geniet ervan en dank!

Kauffman

Accurate wijnhandel.

Goedemiddag heer Kauffman,
Dank voor uw bestelling uit het wijnbericht, sublieme Verdejo en Spaanse Garnacha! Laat ze u smaken :).
Bourgondische groet,

Bert Boelhouwer

Alleen maar goed. Om te beginnen de wijnen zelf. Daar gaat het tenslotte om. Goed en gevarieerd aanbod en hoge kwaliteit. Creatief ook qua landen van herkomst en druivenrassen.
Service: altijd...
Service: altijd top. Fricties of problemen worden altijd soepel opgelost.
Ik spreek alleen maar vriendelijk personeel. Niemand uitgezonderd.
De zoekfunctie in het assortiment vind niet altijd de wijn die je zoekt ook niet aks je de exacte naam intoetst. Wellicht is dat nog eens een punt van aandacht.

Goedemiddag heer Boelhouwer,
Goedemiddag heer Boelhouwer,
Dank voor uw uitgebreide reactie en vaste klandizie. We zijn continue bezig om het platform te optimaliseren, zo zijn sinds afgelopen juni zoekresultaten sneller zichtbaar gemaakt én is ook de algehele website wéér sneller geworden. Wij blijven de zoekbalk optimaliseren!
Groet,

Ad

Prettig goed

Nvt

Slecht omdat ik nog niks hebt ontvangen

Goedemiddag,
U heeft inderdaad niets ontvangen omdat u de betaling niet afgerond heeft. Na uw betaling versturen wij graag direct de door u bestelde wijnen.

Esther van der Veer

Het blijft mijn favoriete wijnwinkel! Lekkere wijn, leuk personeel en top service

Hitje Meijer

Bestel al jaren via Jos Beres en zo bij u terecht gekomen. Bestelling ook via u heel snel binnen. Dus geen reden om niet bia u te bestellen. Ik hoop dat dit zo blijft. Vriendelijke groet Hitje Meijer

Peter

Zeer klantvriendelijk

Loek Habbema

Ik kreeg bij de bestelling te zien dat de levertijd 1 dag was, na betaling kreeg ik bericht dat de de wijn niet op voorraad was en dat het langer zou duren. Overigens nog niets gehoord. Al met al... Ik kreeg bij de bestelling te zien dat de levertijd 1 dag was, na betaling kreeg ik bericht dat de de wijn niet op voorraad was en dat het langer zou duren. Overigens nog niets gehoord. Al met al geen vertrouwenwekkende start!

Fleur Picard

Snelle service