Yvo

Gied

Goedemiddag Yvo,
Goedemiddag Yvo,
Hartelijk dank voor het beoordelen van Wijnhandel Appeldoorn met een voldoende, wij hopen dat de krachtige Chardonnay wijn u naar wens is. Mochten wij in de dienstverlening verbeterpunten hebben dan vernemen wij dat heel graag van u!
Alvast een prettige avond toegewenst vanuit Velp.

Gsadvies

Zeer goed

Goedemiddag,
Bedankt voor het uitstekende eindoordeel, wij hopen dat de Chileense wijnen u naar wens zijn.
Graag tot een volgende keer!

Bosch

Uitstekend

Goedemiddag mevrouw Bos,
Hartelijk dank voor de mooie score! Geniet van de Spaanse zon in uw glas, het is enkel nog wachten op de zon in Nederland voor een nóg mooiere beleving.
Team...
Goedemiddag mevrouw Bos,

Ronald

Reactie Wijnhandel Appeldoorn:

Dat is heldere communicatie Ronald, wederom bedankt voor de zojuist geplaatste bestelling en geniet van de wijnen!
Tot ziens,
Wijnhandel Appeldoorn

Piet de Jong

Zij hebben veel kennis en ervaring met kwaliteitswijnen tegen redelijke prijzen.

Goedemiddag meneer de Jong,
Goedemiddag meneer de Jong,
Al sinds 1897 wordt passie in wijn van vader tot zoon overgedragen, het is prachtig om te lezen dat u geniet van de wijnen welke vernoemd waren in ons wijnbericht van maart!
Een mooie avond gewenst vanuit de Emmastraat!

Annette Berendsen

Super service en heel vriendelijk, prettig personeel met kennis van zaken.

Goedemiddag mevrouw Berendsen,
Goedemiddag mevrouw Berendsen,
U waardeert ons met een maximale score, daar zijn wij heel trots op en ontzettend bedankt voor het mooie compliment! Wij wensen u wederom veel genot van de Custoza, Rosé én Chardonnay!
Met vineuze groet,

karel ham

Prima wijnen tegen goede prijs

Goedemiddag meneer Ham,
Fijn om te lezen dat u louter plezier heeft van de diverse wijnen in ons wijnpakket!
Geniet en graag tot ziens,

Harry, Almere

Zee snelle keurige levering. Bedankt !

Goedemiddag Harry,
Bedankt voor het nemen van de moeite om een recensie te schrijven, veel genot van de Limoncello!

Jan rake

Goedemiddag meneer Rake,
Bedankt voor uw recensie, geniet van de overheerlijke Chardonnay!

Marian

Top

Goedemiddag mevrouw Wielinga,
Vriendelijk dank voor uw recensie, geniet van de Limoncello!
Team Appeldoorn Velp