bram

snel

Thymen Hoornaert

Ik heb een bestelling gekocht en dit is geweldig goed georganiseerd! Ik zal zoveel mogelijk proberen te krijgen via Applamp want dit is een héél goed bedrijf. Ik wil nog meer met jullie... Ik heb een bestelling gekocht en dit is geweldig goed georganiseerd! Ik zal zoveel mogelijk proberen te krijgen via Applamp want dit is een héél goed bedrijf. Ik wil nog meer met jullie samenwerken!!;)

Dennis

Snel en goed geleverd. Jammer van de verzendkosten.

Moosdijk

Zeer snelle en keurige levering. Zeer tevreden over de lampen

Duidelijke website

W.Borst

Werkt perfect is alleen een verouderde handleiding dus in het begin even een uitzoekerij, enige minpuntje is dat er niet vermeld word dat er geen batterijen bij zitten voor die prijs had ik dat wel... Werkt perfect is alleen een verouderde handleiding dus in het begin even een uitzoekerij, enige minpuntje is dat er niet vermeld word dat er geen batterijen bij zitten voor die prijs had ik dat wel verwacht voor de rest netjes verzorgd

Snel geleverd

Mark verhart

Prima levering!

lekker snel

Eddy Collignon

Snel en goed,netjes en goed verpakt,ga zo door.

Mevr. Van den Brandhof

Snel geregeld

John Philipsen

Ik had een vraag om een oplossing aan te bieden voor een lichtplan. Dat hebben ze snel en deskundig aangepakt en een goed advies gegeven. De levering was snel en compleet, en alles werkt naar alle... Ik had een vraag om een oplossing aan te bieden voor een lichtplan. Dat hebben ze snel en deskundig aangepakt en een goed advies gegeven. De levering was snel en compleet, en alles werkt naar alle tevredenheid. Geen problemen ondervonden.

Ondersteuning en advies
Kwaliteit van de producten

Lidy Maaskamp

Goede, snelle bezorging en service. Alles volgens afspraak! Ik had spots besteld die ik minder mooi vond. Zeer vlot had ik mijn geld terug! De spots die ik nu heb bevallen uitstekend!

Snel het geld retour na terugsturen van artikel.