J Praamstra

Per ongeluk het verkeerde product besteld, zonder problemen kunnen retourneren.

Lahaye Patrick

Duidelijke website en perfecte levering.

De site is zeer toegankelijk en uiterst overzichtelijk.

Dierckx Philippe

Alles perfect verlopen.
Top produkten.
Snelle levering.

DDG-Elektro

Zeer goede kwalitatieve verlichting, geleverd volgens vooropgestelde datum.

Op tijd geleverd

boeykens

De eerste levering ging verloren. Ik heb Applamp hierover ingelicht en ze hebben mij onmiddelijk dezelfde goederen kostenloos toegestuurd. Top ervaring !

klant gerichtheid

Bijman

Top product en goede levering

C.J.W. van der Lans

Ja

C.Gramser

Als cadeau voor een tiener zochten we naar iets waarmee ledverlichting zou reageren op muziek. In fysieke winkels niet te vinden. Via Google kwamen we bij Applamp.nl terecht. Makkelijk te... Als cadeau voor een tiener zochten we naar iets waarmee ledverlichting zou reageren op muziek. In fysieke winkels niet te vinden. Via Google kwamen we bij Applamp.nl terecht. Makkelijk te bestellen, vlot in huis en het werkt prima. Resultaat: een blije tiener!

Groot assortiment

guy soete

Bestelling nooit ontvangen; 14 euro kwijt

nee

Reactie Applamp.nl:

U heeft ons niet op de hoogte gesteld van een door PostNL verloren gemaakt pakket, we verzenden het daarom opnieuw. Jammer dat u geen gebruik maakt van onze goede klantenservice alvorens hier uw... U heeft ons niet op de hoogte gesteld van een door PostNL verloren gemaakt pakket, we verzenden het daarom opnieuw. Jammer dat u geen gebruik maakt van onze goede klantenservice alvorens hier uw probleem te melden.

Brito

nee