De driver die ik besteld heb werkt prima... alleen is de kostprijs wel hoog... er wordt zelfs nog eens een Taks aangerekend omdat ik in België woon. Ik dacht Nederland een Europees land is. Nu heb...De driver die ik besteld heb werkt prima... alleen is de kostprijs wel hoog... er wordt zelfs nog eens een Taks aangerekend omdat ik in België woon. Ik dacht Nederland een Europees land is. Nu heb ik er me nog 2 aangekocht in China en dit nog onder de aankoopprijs met verzendingskosten erbij. Dan stel je jezelf wel vragen hoeveel keer wint men op de verkoopprijs.
Goede informatie van het product.
Assistent Amsterdam
Goede zaak, leveren ook onderdelen voor minder gangbare ledstrips, zoals 6 -polige RGBWW connectors.
Robert Veenstra
Super hulpvaardig
Contact persoonlijk
Tjerk
Besteld, snel geleverd, ziet er goed uit!
snelle levering
Kristoffel Delmotte
prijs en kwaliteit
Ben de Boer
Ze hebben hier lampen die ergens anders niet beschikbaar zijn en super snelle afhandeling.
Wesdorp
Serrarens
Vriendelijk en deskundig telefonische informatie gekregen omdat ik niet alle informatie op de website kon vinden.