De cursus was zeer duidelijk en op een ongedwongen manier,iedereen voelde zich op zijn gemak en dat vind ik belangrijk.
Prima en gezellig zo met collega’s
Giggles
Goed, je krijgt goede uitleg die op een boeiende manier uitgelegd wordt.
Prima, alleen de "gratis"lunch zou van mij niet hoeven, ben benieuwd wat het zou schelen in de prijs van de cursus. Neem voor dat geld net zo makkelijk mn eigen broodje mee.Prima, alleen de "gratis"lunch zou van mij niet hoeven, ben benieuwd wat het zou schelen in de prijs van de cursus. Neem voor dat geld net zo makkelijk mn eigen broodje mee. Lunch smaakte wel goed.
Verzorgd opleidingscentrum met een nette cursus locatie. Het cursusboek zou iets meer mogen aansluiten op het examen (of andersom) en het mag natuurlijk niet voorkomen dat er één...Verzorgd opleidingscentrum met een nette cursus locatie. Het cursusboek zou iets meer mogen aansluiten op het examen (of andersom) en het mag natuurlijk niet voorkomen dat er één van de twee hoogwerkers ongekeurd is en dus niet beschikbaar is voor het trainen. Dat is niet handig.