Very good trainer , knowledge is very good

Een cursist

Goed, je krijgt een dag van te voren een mail en een appje,
als herinnering van de cursus.

Goede cursus duidelijk uitleg zelfs als je geen achtergrond in de techniek hebt.

Maar de koffie is geen aanrader
Lastig met parkeren

Reactie ARBO centrum:

Hi,
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de cursus en uitleg duidelijk waren, zelfs zonder een technische achtergrond. We nemen je opmerkingen over de koffie en het parkeren serieus en zullen kijken naar verbeteringen. We streven ernaar om de algehele ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Als je verder nog suggesties hebt, horen we dat graag!
Met veilige groet,
Roxanne

Netjes
Prima lunch
Goede instructeur

Prem Sobolewski

Gewoon goed, professionele aanpak, goed georganiseerde cursus

Goed duidelijk

Zeer tevreden, de lessen waren duidelijk, de lunch pakket was kwalitatief en de praktijk was leuk en leerzaam.

Reactie ARBO centrum:

Hi,
Dank je wel voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden was met de duidelijkheid van de lessen, de kwaliteit van het lunchpakket en de leerzame praktijk. We streven er altijd naar om een complete ervaring te bieden. Mocht je nog andere opmerkingen of vragen hebben, horen we dat graag!
Met veilige groet,
Roxanne

Mijn eerste afspraak werd verzet en ik werd er goed van op de hoogte gesteld. Lunch werd geregeld, dus dat is fijn.