Goed en duidelijke leerstof , maar ook de docent die duidelijk over komt

Reactie ARBO centrum:

Hi,
Hi,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de leerstof duidelijk was en dat de docent de informatie goed overbracht. We streven ernaar om zowel het materiaal als de uitleg zo begrijpelijk mogelijk te maken. Hopelijk heb je veel aan de cursus gehad en zien we je snel weer terug!
Met veilige groet Debby

Zeer fijne leeromgeving meerdere malen al geweest. En zal in de aankomende tijd ook mijn vca vol hier halen

Marko Herlaar

Leerzame dag, fijne instructeur. Jammer dat je altijd dik in de file staat om hier te komen en weer als je weg gaat.

Loïs

Goede en leuke cursus!

Deze cursus was goed

Simon Mostert

Goede gelegenheid en makkelijk te vinden!
Curcus sloot goed aan op de examen.
Goede instructeur die je alles duidelijk verteld en uitlegd en bij vragen er altijd een antwoord op heeft.

Reactie ARBO centrum:

Hi Simon,
Hi Simon,
Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat de locatie makkelijk te vinden was en dat de cursus goed aansloot op het examen. We zijn blij dat je de instructeur als duidelijk en behulpzaam hebt ervaren, vooral dat hij al je vragen kon beantwoorden. Dit is precies het niveau van ondersteuning waar we naar streven.
Mocht je nog aanvullende opmerkingen of suggesties hebben, laat het ons gerust weten. We waarderen je input en staan altijd open voor verbetering. Bedankt voor het delen van je ervaring!
Met veilige groet,
Roxanne

Robin de Gruiter

Interessant en goed geïnformeerde instructies